Рецепт Швидка квашена капуста фото

Швидка квашена капуста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Розповім, як приготувати швидку квашену капусту в домашніх умовах. Вийде, смачна швидка і дуже хороша закуска. Рекомендую всім спробувати! Три дні - і капуста готова до вживання!

Перед вами простий рецепт швидкої квашеної капусти, впевнена, він вам сподобається! Капуста виходить ніжною, в міру солоною і дуже смачною. Мені імпонує в цьому рецепті перш за все те, що тут немає оцту, його аромат іноді може зіпсувати весь той особливий смак і аромат квашеної капустки. Ну а тепер з радістю вам розповідаю, як приготувати швидку квашену капусту!

  • Капуста - 3 кілограма
  • Морква - 3 штуки
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Окріп - 3 L
  • Сіль - 3 Ст. Ложки (для розсолу, у співвідношенні 1 ст.Л. На літр води )
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (для розсолу, у співвідношенні 1 ст.Л. На літр води )
швидка квашена капуста - фото крок 1
1. Капусту і моркву дрібно шаткуємо, розминаємо руками разом з сіллю, складаємо в каструлю. Окремо кип'ятимо воду разом з сіллю і цукром, це буде розсіл. Заливаємо їм капусту так, щоб окріп повністю її покривал.
швидка квашена капуста - фото крок 2
2. Поверх капусти викладаємо тарілку, а на неї ставимо здорову пляшку з водою, це буде гніт. Нехай стоїть під гнітом наша капуста три доби.
швидка квашена капуста - фото крок 3
3. Тепер можна капусту розкласти по банках і закрити на зиму, а можна відразу охолодити її і їсти!
швидка квашена капуста - фото крок 4
4. З вареної картопелькою - саме воно, спробуйте!

Схожі рецепти