Рецепт Квас з ревеню фото

Квас з ревеню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , На природу
Напої , Квас
Кількість порцій: 2
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Традиційний квас з хліба, я думаю, знаком всім. А ось квас з ревеню, у нас готують рідко. Між іншим, дуже навіть хороший напій виходить, освіжаючий і підбадьорливий, наполегливо рекомендую!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування квасу з ревеню. Цей напій вважається дуже корисним для організму, не кажучи вже про те, що квас просто смачний! Зберігати квас потрібно в холодильнику, в пляшках. Пити завжди охолодженим, так як теплий квас - це вже не те. Удачі вам!

  • Вода - 2 L
  • М'ята - 10 грам (свіжа)
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Дріжджі - 1 грам (сухі)
  • Ревінь - 400 грам
квас з ревеню - фото крок 1
Підготуємо необхідні інгредієнти. Ревінь промиємо холодною водою.
квас з ревеню - фото крок 2
Очищаємо ревінь і ріжемо шматочками.
квас з ревеню - фото крок 3
Засипаємо в каструлю, заливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо цукор і варимо ще 5 хвилин.
квас з ревеню - фото крок 4
Тепер потрібно процідити ревінь.
квас з ревеню - фото крок 5
У гарячий компот з ревеню, додаємо м'яту. Ми залишаємо до повного охолодження.
квас з ревеню - фото крок 6
Витягуємо м'яту.
квас з ревеню - фото крок 7
Кладемо дріжджі і ретельно перемішуємо.
квас з ревеню - фото крок 8
Ми залишаємо каструлю на 12 годин для бродіння.
квас з ревеню - фото крок 9
Квас розливаємо по пляшках і зберігаємо в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти