Рецепт Курячий суп на овочевому бульйоні фото

Курячий суп на овочевому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, Корисний обід
Супи

Основою даного супу є овочевий бульйон. Найважливіший інгредієнт - куряче м'ясо, без якого і суп не суп. Блюдо прекрасно зігріває холодними зиязиками днями і не тільки.

Приготуємо курячий суп на овочевому бульйоні в домашніх умовах. Для супу підійде будь-який куряче м'ясо, у мене були гомілки. Якщо є бажання, можна додати картоплю, тоді суп вийде ще більш густим і наваристим. Перед подачею на стіл не забудьте дати супу настоятися під кришкою. Читайте більше докладний рецепт, як приготувати курячий суп на овочевому бульйоні, Неджи. Хай щастить!

  • Куряча гомілка - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Вермішель - За смаком
  • Зелений горошок - 1/2 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
курячий суп на овочевому бульйоні - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
курячий суп на овочевому бульйоні - фото крок 2
Вливаємо в каструлю 1, 5-2 літра води, ставимо на вогонь. Додаємо очищений цибулю і моркву (овочі необхідно попередньо надрізати). Також додаємо лавровий лист і перець горошком.
курячий суп на овочевому бульйоні - фото крок 3
Як тільки бульйон закипить, додаємо курку. Солимо і варимо 30 хвилин. Проціджуємо бульйон.
курячий суп на овочевому бульйоні - фото крок 4
Морква і перець нарізаємо смужками. Куряче м'ясо відокремлюємо від кістки, нарізаємо.
курячий суп на овочевому бульйоні - фото крок 5
Ще раз кип'ятимо бульйон, додаємо овочі і курку. Також кладемо зелений горошок і вермішель. Варимо 5-6 хвилин.
курячий суп на овочевому бульйоні - фото крок 6
Перед подачею на стіл даємо супу настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти