Курячий суп на овочевому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Основою даного супу є овочевий бульйон. Найважливіший інгредієнт - куряче м'ясо, без якого і суп не суп. Блюдо прекрасно зігріває холодними зиязиками днями і не тільки.
Приготуємо курячий суп на овочевому бульйоні в домашніх умовах. Для супу підійде будь-який куряче м'ясо, у мене були гомілки. Якщо є бажання, можна додати картоплю, тоді суп вийде ще більш густим і наваристим. Перед подачею на стіл не забудьте дати супу настоятися під кришкою. Читайте більше докладний рецепт, як приготувати курячий суп на овочевому бульйоні, Неджи. Хай щастить!
- Куряча гомілка - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Вермішель - За смаком
- Зелений горошок - 1/2 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Вливаємо в каструлю 1, 5-2 літра води, ставимо на вогонь. Додаємо очищений цибулю і моркву (овочі необхідно попередньо надрізати). Також додаємо лавровий лист і перець горошком.
Як тільки бульйон закипить, додаємо курку. Солимо і варимо 30 хвилин. Проціджуємо бульйон.
Морква і перець нарізаємо смужками. Куряче м'ясо відокремлюємо від кістки, нарізаємо.
Ще раз кип'ятимо бульйон, додаємо овочі і курку. Також кладемо зелений горошок і вермішель. Варимо 5-6 хвилин.
Перед подачею на стіл даємо супу настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!