Рецепт Спагеті в яскравому овочевому соусі фото

Спагеті в яскравому овочевому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Макарони, Помідор, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Спагеті

Завдяки рецептом, як приготувати спагетті в яскравому овочевому соусі, можна без проблем, а головне швидко і смачно нагодувати всю сім'ю. Дуже простий і економний варіант ситної вечері або обіду.

У мене на полиці лежали спагетті, а в холодильнику були кілька томатів, лук и кабачок. Завдяки такому набору продуктів і з'явився цей рецепт. Але простота його приготування не применшує смакових якостей. Соус виходить кисло-солодким, з яскравим і насиченим кольором. Помідори і спагеті - це ідеальне поєднання продуктів.

  • Спагеті - 200 грам
  • Помідор - 5 штук
  • Кабачки - 1 штука
  • Цибулина - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Оливкова олія - 20 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам
спагеті в яскравому овочевому соусі - фото крок 1
1. Кабачок обробляю заздалегідь: мою його і нарізаю кубиком, потім кладу в каструлю і заливаю холодною водою, кладу дрібку солі і залишаю на півгодини. Лук мою і нарізаю дрібно, обсмажую на сковороді з додаванням рослинної олії.
спагеті в яскравому овочевому соусі - фото крок 2
2. Помідори очищаю від шкірки і нарізаю невеликими кубиками, відправляю їх до цибулі, перемішую і кладу цукровий пісок.
спагеті в яскравому овочевому соусі - фото крок 3
3. З кабачків зливаю воду і додаю їх до помідорів і цибулі, за смаком солю. Готую до м'якості під закритою кришкою на слабкому вогні.
спагеті в яскравому овочевому соусі - фото крок 4
4. М'які овочі перетворюю в пюре за допомогою погружного блендера і доводжу до смаку, вливаючи оливкова олія.
спагеті в яскравому овочевому соусі - фото крок 5
5. Спагеті відварюю в підсоленій воді, потім відкидаю на друшляк, щоб позбутися від зайвої вологи. Додаю шматочок вершкового масла і перемішую.
спагеті в яскравому овочевому соусі - фото крок 6
6. Спагеті перекладаю на тарілку і поливаю приготованим овочевим соусом, подаю страву гарячим і прикрашаю гілочкою зелені.

Схожі рецепти