Риба в овочевому пюре
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і корисне блюдо. Не дивлячись на видиму трудомісткість, досить просте в приготуванні.
Нарізаємо рибу великими шматками товщиною 3-4 см. Натираємо шматки риби сіллю і гірчичним маслом, залишаємо цей напівфабрикат на 2 години для маринування при кімнатній температурі або в холодильнику. Моєму овочі та зелень, віджимаємо з них сік в соковижималці. Змішуємо овочевий макуха з овочевим соком. Розміщуємо шматки риби в глиняній ємності і заливаємо їх на дві третини сумішшю овочевого соку і овочевого макухи. Додаємо сіль за смаком. Обов'язково накриваємо глиняну ємність кришкою і Томім в духовці або на газу до готовності.
- Короп - 1 штука (можна замінити рибою за смаком)
- Кабачок - 1 штука(200-300 грам)
- Редис - 100 грам
- Редька - 100-150 грам
Нарізаємо рибу великими шматками товщиною 3-4 см. Натираємо шматки риби сіллю і гірчичним маслом, залишаємо цей напівфабрикат на 2 години для маринування при кімнатній температурі або в холодильнику. Моєму овочі та зелень, віджимаємо з них сік в соковижималці. Змішуємо овочевий макуха з овочевим соком. Розміщуємо шматки риби в глиняній ємності і заливаємо їх на дві третини сумішшю овочевого соку і овочевого макухи. Додаємо сіль за смаком. Обов'язково накриваємо глиняну ємність кришкою і Томім в духовці або на газу до готовності.