Рецепт Тефтелі в овочевому соусі фото

Тефтелі в овочевому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Ці тефтелі в овочевому соусі в домашніх умовах виходять приголомшливо апетитними і ароматними, при тому, що ні спецій, ні якихось особливих інгредієнтів додавати не буде. Здивуйте близьких!

Опис приготування:

Хочу з вами поділитися рецептом приготування тефтелей в овочевому соусі. Виходить таке блюдо ніжним і ситним, - то, що потрібно для сімейної вечері або обіду! До того ж, таке блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром, а про надзвичайно апетитний аромат я вже говорила! Спробуйте!

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 100 грам
  • Томатна паста - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - За смаком
тефтелі в овочевому соусі - фото крок 1
1. Цибулю і моркву подрібнити і обсмажити в томатній пасті. Додамо трохи води або бульйону, щоб вийшов соус-заливка. Спеції - за смаком.
тефтелі в овочевому соусі - фото крок 2
2. З фаршу, відвареного рису, яйця і спецій вимішуємо однорідне тісто. Формуємо з нього тефтелі, викладаємо у форму для запікання і заливаємо соусом.
тефтелі в овочевому соусі - фото крок 3
3. Запікаємо при 180 градусах до готовності. Коли зайва рідина випарується, а самі тефтелі зарумянятся - так і можна діставати!
тефтелі в овочевому соусі - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти