Тефтелі в овочевому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ці тефтелі в овочевому соусі в домашніх умовах виходять приголомшливо апетитними і ароматними, при тому, що ні спецій, ні якихось особливих інгредієнтів додавати не буде. Здивуйте близьких!
Хочу з вами поділитися рецептом приготування тефтелей в овочевому соусі. Виходить таке блюдо ніжним і ситним, - то, що потрібно для сімейної вечері або обіду! До того ж, таке блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром, а про надзвичайно апетитний аромат я вже говорила! Спробуйте!
- Фарш - 500 грам
- Мал - 100 грам
- Томатна паста - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Цибулю і моркву подрібнити і обсмажити в томатній пасті. Додамо трохи води або бульйону, щоб вийшов соус-заливка. Спеції - за смаком.
2. З фаршу, відвареного рису, яйця і спецій вимішуємо однорідне тісто. Формуємо з нього тефтелі, викладаємо у форму для запікання і заливаємо соусом.
3. Запікаємо при 180 градусах до готовності. Коли зайва рідина випарується, а самі тефтелі зарумянятся - так і можна діставати!
4. От і все! Смачного!