Курячий кебаб з кускус
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках цікавого страви для різноманітності щоденного меню не проходите мимо цього класного варіанти, як приготувати курячий кебаб з кускус. Ситно, апетитно і приголомшливо смачно. Раджу!
Подавайте блюдо до столу, доповнивши зеленню петрушки або коріандру, а також скибочкою лимона. І не забудьте поділитися фотографією того, що у вас вийде. Смачного!
- Куряче філе - 800 грам
- Цибулина - 1 штука
- Listyya koriandra - 1 щіпка (або петрушка)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком (паприка, koriandr, обкладинка, імбир і т.Д.)
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Солодкий перець - 1 штука
- Кускус - 1 Склянка (швидкої варіння)
- Вода - 2 склянки
1
Філе вимийте, обсушити трохи і пропустіть через м'ясорубку.
2
Додайте подрібнену цибулю, часник, петрушку або листя коріандру. Посоліть за смаком і додайте спеції: чилі, паприка, koriandr, мелений імбир, корицю. Все ретельно перемішайте.
3
З отриманого фаршу сформуйте 10-12 невеликих кебабів на шампурах. Відправте їх в холодильник на час.
4
Солодкий перець вимийте, очистіть, наріжте невеликими кубиками і обсмажте на сковороді (з високими бортами) або в сотейнику з оливковою олією хвилини 3.
5
Влийте воду і доведіть до кипіння.
6
Підсолити за смаком, всипте кускус. Через пару хвилин зніміть з вогню, накрийте кришкою, укутайте і нехай настоюється.
7
Кебаби смажте на мангалі або грилі до готовності.