Курячі кишеньки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Існує багато рецептів приготування курячої грудки: відварити, обсмажити, запекти. Ось ще один легкий спосіб, як приготувати курячі кишеньки з сиром. Виходить дуже смачно, соковитий і корисний!
По-моєму, це один з найкорисніших способів приготування м'ясної страви. Курячі грудки містять багато здорового білка і не піддаються попередньому обсмажування, а в начинці присутній багатий кальцієм сир і зелень. Готову страву можна подавати з улюбленим гарніром або остудити і використовувати для перекусу або приготування салатів.
Готуйте з задоволенням!
- Куряча крудка - 600 грам
- Сир 9% - 100 грам
- Зелень - 50 грам (кріп, шпинат, Зелена цибуля)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні продукти. Духовку розігрійте до 200 ° C. Зелень помийте. З курячої грудки зніміть шкіру, обмийте під прохолодною водою, обсушити паперовими рушниками, зніміть з кістки.
Зелень подрібніть, змішайте з сиром. Курячі грудки надріжте так, щоб вийшов "кишеньку" . Наповніть кишеньки начинкою, закріпіть зубочистками.
Курячі "кишеньки" з сиром помістіть в форму для запікання на пергамент. Запікайте в розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин. Періодично поливайте кишеньки соком, що виділяється.
Готові курячі кишеньки з сиром трохи остудіть, видаліть зубочистки і наріжте скибочками для подачі.
Смачного!