Кишеньки з курячого філе з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кишеньки з курячого філе - просте в приготуванні блюдо, одночасно дуже смачне і вишукане. Фарширувати кишеньки можна сиром, овочами гриль, морепродуктами і т.Д. Я запропоную варіант з грибами.
Мій рецепт, як приготувати кишеньки з курячого філе з грибами, підійде як для святкового, так і для буденного столу. Вони стануть чудовою альтернативою звичайним котлет, урізноманітнюють будь-який стіл. Кишеньку з ніжною курячої грудки, наповнений ароматними смаженими грибами, та ще прикрашений сиром - це дуже смачно. Доповнює блюдо цибулю, на якому я пропоную запікати кишеньки. Він виконає дві функції - по-перше, грудки НЕ пристануть до форми, ви з легкістю їх дістанете з неї, а по-друге, грудки злегка просочаться чудовим ароматом цибулі, що і завершить смак страви. Та й сам лук вийде дуже смачним, тому раджу його не викидати, а подавати разом з кишеньками.
- Куряча грудка - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Масло для смаження - 1 Ст. Ложка