Рецепт Кишеньки з курячого філе з грибами фото

Кишеньки з курячого філе з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кишеньки з курячого філе - просте в приготуванні блюдо, одночасно дуже смачне і вишукане. Фарширувати кишеньки можна сиром, овочами гриль, морепродуктами і т.Д. Я запропоную варіант з грибами.

Опис приготування:

Мій рецепт, як приготувати кишеньки з курячого філе з грибами, підійде як для святкового, так і для буденного столу. Вони стануть чудовою альтернативою звичайним котлет, урізноманітнюють будь-який стіл. Кишеньку з ніжною курячої грудки, наповнений ароматними смаженими грибами, та ще прикрашений сиром - це дуже смачно. Доповнює блюдо цибулю, на якому я пропоную запікати кишеньки. Він виконає дві функції - по-перше, грудки НЕ пристануть до форми, ви з легкістю їх дістанете з неї, а по-друге, грудки злегка просочаться чудовим ароматом цибулі, що і завершить смак страви. Та й сам лук вийде дуже смачним, тому раджу його не викидати, а подавати разом з кишеньками.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Масло для смаження - 1 Ст. Ложка
кишеньки з курячого філе з грибами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибулю і гриби помийте, курячу грудку промийте під проточною водою.
кишеньки з курячого філе з грибами - фото крок 2
Печериці порізати на невеликі шматочки, не дуже великі, щоб легко було фарширувати грудки. Обсмажте шампіньйони в рослинному маслі на сковороді до готовності. Не забудьте посолити.
кишеньки з курячого філе з грибами - фото крок 3
Розріжте курячу грудку навпіл поперек. У самому товстому місці (там, де ви розрізали) зробіть розріз всередину, намагаючись при цьому не проткнути грудку наскрізь.
кишеньки з курячого філе з грибами - фото крок 4
Наповніть отримані кишеньки підготовленої грибною начинкою. За допомогою зубочисток або дерев'яних шпаг скріпіть краю грудки, щоб не було щілин, і начинка не випала. Зверху посоліть за смаком.
кишеньки з курячого філе з грибами - фото крок 5
Зверху на кишеньки покладіть по кілька тонких пластин сиру. Запечіть, сир розплавиться, і на поверхні кишеньок утворюється гарна скоринка.
кишеньки з курячого філе з грибами - фото крок 6
На дно форми для запікання покладіть порізану кільцями цибулю. Шар не повинен бути занадто товстим, головне, щоб цибуля покривав дно.
кишеньки з курячого філе з грибами - фото крок 7
На цибулю викладіть кишеньки з курячої грудки.
кишеньки з курячого філе з грибами - фото крок 8
Запікайте в духовці 25-30 хвилин при температурі 170 градусів. Можна накрити зверху фольгою.
кишеньки з курячого філе з грибами - фото крок 9
Готові кишеньки з курячої грудки подавайте гарячими. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти