Свинячі кишеньки з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Свинячі кишеньки з грибами і сиром - страва, гідне будь-якого святкового столу. Воно просто неймовірно смачне, ситне, соковите і ароматне. Тут поєдналося все найсмачніше - м'ясо, гриби і сир!
Раніше я готувала свинячі кишеньки з грибами і сиром тільки у свята, настільки смачними вони виходили, що всі гості були в повному захваті. Подавала я свинячі кишеньки порційно кожному. А останнім часом я стала готувати свинячі кишеньки не тільки у свята, але і в будні, коли хочеться зробити вечерю особливим, нагодувати чоловіка смачно і ситно. Отже, далі читайте мій рецепт, як приготувати свинячі кишеньки з грибами і сиром.
- Свинина - 500 грам
- Гриби - 200 грам
- Сир твердий - 60 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень для прикраси - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Свинину не обов'язково брати вирізку, підійде і лопатка, головне, щоб скибки були більш-менш рівними.
Спочатку займемося начинкою для кишеньок. Печериці очистіть і поріжте на невеликі шматочки. Лук поріжте кубиками. Обсмажте гриби разом з цибулею до готовності.
Сир натріть на крупній тертці і перемішайте з обсмаженою цибулею і грибами, поки вони ще гарячі.
Свинину порізати на 3 рівних скибки, в середині зробіть надріз у вигляді кишеньки. Натріть м'ясо сіллю і перцем зовні і всередині кишені.
Наповніть кишеньки начинкою з грибів і сиру. Перекладіть у форму для запікання і відправте в духовку на 40 хвилин (температура - 170 градусів). Зверніть увагу: духовки печуть по-різному, тому стежте за готовністю м'яса.
Свинячі кишеньки з грибами і сиром готові. Вони вийшли дуже апетитними, ароматними і не менш смачними.
Смачного!