Курячі кишеньки зі шпинатом і часником
(покроковий рецепт з фото)
Курячі кишеньки - страва, яке підійде і для звичайного буденного столу в якості основного блюда, і для святкового столу в якості закуски у вигляді нарізки. Спробуйте приготувати!
Курячі кишеньки можна готувати з різними начинками. Мені дуже подобається рецепт, як приготувати курячі кишеньки зі шпинатом і часником. Виходить блюдо дуже смачним і ароматним. Як на мене, поєднання курки і часнику більш ніж вдале! Зазвичай це блюдо я готую зі шпинатом, який вирощую на підвіконні в квітковому горщику. Спробуйте і ви))
- Куряче філе - 400 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Шпинат - 50 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Шпинат вибирайте молодий, він ніжніший і ароматний.
Якщо грудки великі, то розріжте їх на шматки, досить товсті, щоб можна було зробити розріз всередині. У кожному шматку зробіть розріз, щоб вийшов кишеньку. Посоліть грудки за смаком зовні і всередині.
Підготуйте начинку: твердий сир натріть на тертці, додайте подрібнений шпинат і пропущений через прес часник. Перемішайте все. Можна також додати улюблених спецій, але мені часнику цілком достатньо.
Заповніть кишеньки підготовленої начинкою.
Листкове місця razrezov zubochistkami, щоб в процесі запікання начинка не витекла і запечатати всередині. Викладіть курячі кишеньки на деко або в форму, змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Надішліть в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20-25 хвилин. Час від часу змащуйте кишеньки оливковою олією, щоб зверху вони знайшли красивий золотистий колір.
Курячі кишеньки зі шпинатом і часником готові. Подавати їх можна цілими або порізаними на шматочки. Смачного!