Рецепт Курячі кишеньки зі шпинатом і часником фото

Курячі кишеньки зі шпинатом і часником
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе , Часник , Шпинат
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Курячі кишеньки - страва, яке підійде і для звичайного буденного столу в якості основного блюда, і для святкового столу в якості закуски у вигляді нарізки. Спробуйте приготувати!

Опис приготування:

Курячі кишеньки можна готувати з різними начинками. Мені дуже подобається рецепт, як приготувати курячі кишеньки зі шпинатом і часником. Виходить блюдо дуже смачним і ароматним. Як на мене, поєднання курки і часнику більш ніж вдале! Зазвичай це блюдо я готую зі шпинатом, який вирощую на підвіконні в квітковому горщику. Спробуйте і ви))

  • Куряче філе - 400 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Шпинат - 50 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
курячі кишеньки зі шпинатом і часником - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Шпинат вибирайте молодий, він ніжніший і ароматний.
курячі кишеньки зі шпинатом і часником - фото крок 2
Якщо грудки великі, то розріжте їх на шматки, досить товсті, щоб можна було зробити розріз всередині. У кожному шматку зробіть розріз, щоб вийшов кишеньку. Посоліть грудки за смаком зовні і всередині.
курячі кишеньки зі шпинатом і часником - фото крок 3
Підготуйте начинку: твердий сир натріть на тертці, додайте подрібнений шпинат і пропущений через прес часник. Перемішайте все. Можна також додати улюблених спецій, але мені часнику цілком достатньо.
курячі кишеньки зі шпинатом і часником - фото крок 4
Заповніть кишеньки підготовленої начинкою.
курячі кишеньки зі шпинатом і часником - фото крок 5
Листкове місця razrezov zubochistkami, щоб в процесі запікання начинка не витекла і запечатати всередині. Викладіть курячі кишеньки на деко або в форму, змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Надішліть в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20-25 хвилин. Час від часу змащуйте кишеньки оливковою олією, щоб зверху вони знайшли красивий золотистий колір.
курячі кишеньки зі шпинатом і часником - фото крок 6
Курячі кишеньки зі шпинатом і часником готові. Подавати їх можна цілими або порізаними на шматочки. Смачного!

Схожі рецепти