Курка з овочами «Рецепт ледачою господині»
(покроковий рецепт з фото)
Корисне, смачне і просте в приготуванні блюдо! Готується курочка з овочами в рукаві, без крапельки масла. Підійде і для тих хто на дієті. Це буде чудовий легкий обід або вечерю.
Блюдо виходить соковитим і дуже ароматним! Можете поекспериментувати з овочами і додати будь-яких на ваш смак. Мінімум зусиль і максимум користі! Як приготувати ледачу курку з овочами дивіться в покроковому рецепті.
- Куряче стегно - 600-800 грам (або гомілки)
- Капуста білокачанна - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курячі стегна помийте, посоліть і поперчіть за смаком. За бажанням додайте улюблені спеції.
Овочі добре помийте і очистіть. Капусту нашаткуйте. Якщо капуста не молода, то трохи пам'ятаєте руками. Лук наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці, перець наріжте соломкою, часник дрібно порубати.
Перекладіть овочі в пакет для запікання, додайте за смаком сіль, закрутіть хвостик пакета і добре потрясіть. Овочі перемішуються і сіль розподілиться рівномірно.
Потім на овочі викладіть курячі стегна, зав'яжіть рукав ниткою, зверху зробіть кілька проколів ножем або виделкою. Перекладіть рукав в форму для запікання і поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 50-60 хвилин.
Для 7-10 хвилин до готовності пакет розріжте і відкрийте зверху, але дуже акуратно - НЕ обпечіться паром. Так курка трохи підрум'яниться.
Наше блюдо готово! Посипте свіжою зеленню і подавайте до столу. Смачного!