Курка з огірками по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 40 хв.
Пропоную спробувати один з варіантів салату з курки з огірками по-корейськи. Головну смакову роль тут відіграє куряча грудка і заправка. Давайте приготуємо і оцінимо гідно цей салат.
Опис приготування:
Варто звернути увагу на відварювання курячої грудки. При її охолодженні обов'язково залиште в бульйоні, це підкреслить її смакові якості. Салат краще приготувати з вечора. Кількість оцту можна регулювати за смаком.
- Куряча грудка - 200 грам
- Огірок - 1 штука
- Морква - 1 штука (невеликого розміру)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (гостра)
- Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соєвий соус - 5-6 Ст. Ложок
- Червоний гострий перець - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Мед - 0, 5 чайних ложки
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки (зерна)
- Оцет 6% - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка (свіжовичавлений)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Грудку промийте і поставте варитися з сіллю, 1/2 цибулини і чорним перцем.
Відварну грудку залиште остигати в бульйоні.
Наріжте моркву тонкою соломкою, цибуля півкільцями, перекладіть в салатник.
Огірок почистіть і наріжте соломкою.
Додайте в салатник. Овочі посоліть, додайте насіння коріандру, оцет. Злегка перетріть руками і залиште на 20 хвилин.
Відварну грудку розберіть на волокна.
Зробіть заправку. З'єднайте соєвий соус, лимонний сік, мед, рослинна олія, гірчицю і подрібнений часник. Перемішайте щоб маса стала однорідною.
Якщо в салатник з овочами виділилася рідина, злийте її і відіжміть овочі.
Додайте курку, заправку.
Додайте курку, заправку.
Перемішайте. Поставте в холодильник на 3 годину.
Готовий салат перед подачею ще раз перемішайте, посипте рясно кунжутом і тонкими кільцями гострого стручкового перцю.
Смачного!
Смачного!