Рецепт Курка по-корейськи фото

Курка по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Це дуже цікавий рецепт традиційної корейської кухні простий у приготуванні і з мінімальною кількістю інгредієнтів. Курочка виходить дуже ніжна, соковита, неймовірно смачна і красива.

Опис приготування:

Для мене цей класичний рецепт курки по-корейськи став справжнім відкриттям цього року, так як до цього часу я навіть і не підозрювала про такий варіант її приготування. І хоча всі необхідні продукти в принципі досить звичайні, але використання їх разом в одній страві для нашої людини може бути досить дивним. Так спочатку подумала і я, але все-таки вирішила спробувати і приготувала це заморське страва на вечерю. Скажу вам чесно, такого результату я не очікувала - курочка виходить настільки ніжна і при цьому з досить незвичайним смаком і просто тане в роті. А цукор упереміш з соєвим соусом дає дуже цікавий колір і присмак курочку. Загалом, блюдо може комусь, звичайно, здатися занадто солодким для м'яса, але спробувати його, безсумнівно, варто, до того ж його дуже легко зробити. І якщо всі необхідні інгредієнти у вас є, то приступайте до справи, а мій рецепт курки по-корейськи з фото допоможе вам в приготуванні.

  • Гомілка куряча - 6 штук
  • Соус соєвий темний - 50-60 мілілітрів
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
курка по-корейськи - фото крок 1
Для приготування цієї страви ви можете використовувати будь-яку частину курки. У мене були гомілки, тому я промила їх під водою і поклала трохи обсохнути. Потім нагріла в сковороді рослинне масло і виклала курку. Її необхідно зовсім небагато обсмажити з кожного боку.
курка по-корейськи - фото крок 2
Потім додаємо в сковороду невелику кількість води, накриваємо кришкою сковорідку і тушкуємо курку на повільному вогні 10-15 хвилин.
курка по-корейськи - фото крок 3
Через 15 хвилин відкриваємо кришку і висипаємо на кожен шматочок курки по столовій ложці цукру. Знову накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 10 хвилин. За цей час цукор повинен карамелізований.
курка по-корейськи - фото крок 4
Тепер вливаємо на сковорідку соєвий соус і готуємо курку під закритою кришкою ще 5-7 хвилин періодично перевертаючи.
курка по-корейськи - фото крок 5
Ось така краса у нас виходить в результаті. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти