Курка з картоплею у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Курка з картоплею у фользі виходить ніжна, соковита. Головне не треба довго стояти зі сковорідками над плитою. Картопля просочується курячим соком і просто тане в роті. Головне - підібрати спеції.
Курка з картоплею у фользі - просте звичайне блюдо, але дуже смачне. Коли ви розправитися курку на шматки обов'язково натріть її соєвим соусом і лимоном, сезон з сіллю і додати Percik. Нехай курка настоїться, поки ви ріжете картопля. Курка з картоплею у фользі хороша тим, що вона запікається у власному соку, майже в вакуумному середовищі. Можна в фольгу перед тим, як її закрити влити пару ложок бульйону або води. Курка з картоплею у фользі буде соковитою і ароматною! Успіхів і приємного апетиту!
- Курка - 1 штука
- Картопля - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Соєвий соус - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Курку різати на порційні шматки.
Картоплю почистити і порізати крупно.
Курку, просочену спеціями, злегка обсмажити на сковороді.
На деко постелити фольгу і розкласти на неї картоплю, порізану кільцями цибулю.
Розкласти курку і посипати приправами.
Зверху щільно закрити курку фольгою і запікати при 200 градусах на час.
Зняти фольгу і запекти ще 10 хвилин на сильному вогні для появи апетитною скоринки. Смачного!