Яловичина з картоплею у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Це, мабуть, найпростіший рецепт яловичини з картоплею у фользі, який я коли-небудь зустрічала. Нічого зайвого - м'ясо, цибуля і картопля. Готувати просто, а страва виходить ситне і соковите. Пробуємо!
Щодо цього рецепта приготування яловичини з картоплею у фользі варто сказати, що м'ясо і правда без якого-небудь соусу або додавання овочів часто стає сухуватим, так що зазвичай я ще трохи додаю соєвого соусу або нарізаю якісь овочі. А в усьому іншому, краще такого класичного рецепту яловичини з картоплею у фользі ви не знайдете - нічого зайвого, смачно і ситно!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. М'ясо розстеляємо на фользі, натираємо сіллю, перцем і спеціями за смаком.
2. Картопля чистим, ріжемо середніми скибочками, солимо і перчимо. Якщо яловичина пісна - можна додати трохи води або соусу.
3. Додамо дрібно порізані часник і цибулю, загортаємо в фольгу.
4. Запікаємо півтори години в розігрітій духовці. Готовність визначаємо зубочисткою.