Рецепт Яловичина в аерогрилі в фользі фото

Яловичина в аерогрилі в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати смачну яловичину за допомогою аерогрилю - тоді ось вам рецепт на замітку! готуємо цілісний, соковитий і апетитний шматок яловичини для закусок або святкового столу!


Ніколи не пробувала готувати м'ясо в аерогрилі, але тут вирішила запекти його. Результат вийшов приголомшливий! М'ясо залишається соковитим завдяки маринаду з соєвого соусу, суміші меду і гірчиці, володіє просто супер ароматом і виглядає апетитно! Готова яловичина стане прекрасною закускою на вашому святковому столі!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 100-250 мілілітрів
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Лимон - 0, 3 штуки
  • Мед - За смаком
  • Гірчичний - За смаком
  • Сіль, чорний перець - За смаком
1
Насамперед приготуйте розсіл для м'яса. Якщо шматок м'яса великої, знадобиться приблизно півлітра води. На півлітра води беремо 100 грам соєвого соусу. Додати сіль суміш, вона повинна бути пересолену. Поперчіть суміш, додайте видавлений в чеснокодавке часник. Влийте лимонний сік і перемішайте.
2
Замочіть м'ясо в розсолі.
Перші 2-3 години маринують при кімнатній температурі.
Потім поставте на нижню полицю холодильника і маринують добу.
3
Замариноване м'ясо витріть паперовим рушником. Поперчіть ще раз і натріть медом з гірчицею. Гірчицю можете замінити гірчичним порошком.
4
М'ясо загорніть у фольгу (краще в кілька шарів, щоб сік не протік).
Підготуйте аерогриль і викладіть м'ясо на решітку. Готуйте 45-50 хвилин.
Перші 15-20 хвилин - при температурі 250 градусів. Потім зменшіть до 200.
Після звукового сигналу дістаньте м'ясо з аерогрилю і дайте охолонути при кімнатній температурі.
Потім відправте м'ясо в холодильник.
5
Готову яловичину в аерогрилі можна подавати в гарячому вигляді, але особливо смачна вона холодної з гірчицею або хріном.
Смачного!

Схожі рецепти