Свинина в аерогрилі в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є аерогриль, то з запіканням м'яса проблем виникнути не повинно! В даному випадку в аерогрилі запікається свинина. М'ясо готується з часником і спеціями. Виходить дуже смачно і ситно!
До вашої уваги - простий рецепт приготування свинини в аерогрилі в фользі. Я взяв свинячу шию, промити і обсушити, потім нашпигував часником і натер спеціями. В аерогрилі м'ясо готувалося 1 час 15 хвилин. Потім витягуємо його з фольги і нарізаємо порційними шматочками. Хай щастить!
- Свиняча шия - 600 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Паприка - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Лавровий лист - 2 штуки
- Розмарин - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
М'ясо промийте та висушіть. Помістіть свинину на подвійний лист фольги. Часник очистіть.
Наріжте зубчики часнику часточками і нашпигуйте їм м'ясо. Також натріть м'ясо сіллю, перцем, паприкою і оливковою олією. Зверху кладемо розмарин і лаврові листи.
Загортаємо свинину в фольгу і кладемо в аерогриль. Готуємо 15 хвилин, температура 250 градусів. Після чого знижуємо температуру до 150 градусів і продовжуємо готувати ще 1 час.
Смачного!