Рецепт Яловичина в духовці (в фользі) фото

Яловичина в духовці (в фользі)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Приготування м'яса - це ціла технологія і наука. Важливо підібрати відповідні спеції, не пересушити м'ясо і зробити його соковитим, ніжним. Сьогодні розповім, як приготувати яловичину в духовці (в фользі).

Опис приготування:

На цей раз у мене були яловичі реберця, які дуже часто готують на грилі. Вони вийшли дуже соковиті, м'ясо легко відходить від кістки. Ви можете приготувати додатково кисло-солодкий соус або томатний. Блюдо подаю горячим, прямо з духовки.

  • Яловичина - 1, 2 кілограма (ребра)
  • Цибулевий порошок - 1 Ст. Ложка
  • Часниковий порошок - 1 Ст. Ложка
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Червоний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Томатний соус - 2 Ст. Ложки
1
Вимийте ребра, розріжте їх порційно і обсушити серветками.
2
У миску викладіть все спеції, додайте рослинне масло і гарненько все перемішайте.
3
Натріть приготовленої пастою з спецій ребра з усіх боків, потім перекладіть їх в пакет або в миску, накрийте і відправте в холодильник на кілька годин.
4
Розгорніть фольгу і викладіть ребра в один шар, гарненько загорніть фольгу і перекладіть на деко.
5
Надішліть форму на середню стійку в розігрітий до 130-140 градусів духовку на 2-2, 5 годину.
6
Розгорніть реберця, запікайте ще 15 хвилин, потім знову дістаньте їх і змастіть томатним соусом.
7
Залиште ребра в фользі на столі на 15 хвилин, а потім вже перекладайте в миску і подавайте до столу.
8
Смачного!

Схожі рецепти