Рецепт Яловичина, запечена в духовці у фользі фото

Яловичина, запечена в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви у фользі

Добре пропечённий шматок м'яса з гарніром є вдалим варіантом майже для будь-якого приводу. Особливо, якщо язик йде про чоловічу святі. Рецепт ситного і соковитого страви пере Вами!

Вивчіть, як приготувати яловичину запечену в духовці у фользі з соусом барбекю. Уявляєте, який буде приголомшливий запах з таким доповненням? А на гарнір подавайте картопля "айдахо" або овочі на грилі. Такий великий шматок м'яса готується не менше 3-х годин, так що підготуйте все заздалегідь.

  • Яловичина - 1400-1800 грам
  • Соус барбекю - 180 мілілітрів
  • Соєвий соус - 60 мілілітрів
  • Вода - 240 мілілітрів
яловичина, запечена в духовці у фользі - фото крок 1
Форму для випічки застеліть фольгою. Викладіть в неї яловичину. Залийте її сумішшю з води, соєвого і барбекю соусу.
яловичина, запечена в духовці у фользі - фото крок 2
Загорніть м'ясо у фольгу. Запікайте його в духовці 3-4 годин 160 градусах.
яловичина, запечена в духовці у фользі - фото крок 3
Дайте відпочити м'ясу ще 30 хвилин в фользі, потім наріжте.
яловичина, запечена в духовці у фользі - фото крок 4
Подавайте яловичину із соусом з фольги. Смачного!

Схожі рецепти