Яловичина, запечена в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Добре пропечённий шматок м'яса з гарніром є вдалим варіантом майже для будь-якого приводу. Особливо, якщо язик йде про чоловічу святі. Рецепт ситного і соковитого страви пере Вами!
Вивчіть, як приготувати яловичину запечену в духовці у фользі з соусом барбекю. Уявляєте, який буде приголомшливий запах з таким доповненням? А на гарнір подавайте картопля "айдахо" або овочі на грилі. Такий великий шматок м'яса готується не менше 3-х годин, так що підготуйте все заздалегідь.
- Яловичина - 1400-1800 грам
- Соус барбекю - 180 мілілітрів
- Соєвий соус - 60 мілілітрів
- Вода - 240 мілілітрів
Форму для випічки застеліть фольгою. Викладіть в неї яловичину. Залийте її сумішшю з води, соєвого і барбекю соусу.
Загорніть м'ясо у фольгу. Запікайте його в духовці 3-4 годин 160 градусах.
Дайте відпочити м'ясу ще 30 хвилин в фользі, потім наріжте.
Подавайте яловичину із соусом з фольги. Смачного!