Рецепт Запечена яловичина в духовці у фользі фото

Запечена яловичина в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запікати м'ясо у фользі - просто приголомшливий спосіб приготування. Будь-який вид м'яса буде м'яким і соковитим. А за своїми характеристиками навіть чимось нагадує приготоване в печі.

Опис приготування:

Хочу поділитися рецептом, як запікати яловичину в духовці у фользі. Це надзвичайно просто. І в результаті ви отримаєте чудове м'ясо, набагато смачніше і корисніше, ніж придбане в магазині. І ви можете бути повністю впевнені у високій якості продукту. Соковита і ароматна яловичина буде справжньою знахідкою для легкого перекусу або для святкового столу.

  • Яловичина філе - 1 кілограм
  • Часник - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Спеції для м'яса - За смаком
1
М'ясо очистите від плівок і обсушити.
2
Морква і часник наріжте маленькими брусочками.
3
Зробіть прорізи по всій поверхні і нашпигуйте м'ясо часником і морквою. Натріть його спеціями.
4
Загорніть у фольгу.
5
Помістіть м'ясо в духовку, розігріту до максимальної температури. Через 15 хвилин зменшіть жар до 200 градусів і готуйте близько години.
6
Смачного!

Схожі рецепти