Запечена яловичина в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Запікати м'ясо у фользі - просто приголомшливий спосіб приготування. Будь-який вид м'яса буде м'яким і соковитим. А за своїми характеристиками навіть чимось нагадує приготоване в печі.
Хочу поділитися рецептом, як запікати яловичину в духовці у фользі. Це надзвичайно просто. І в результаті ви отримаєте чудове м'ясо, набагато смачніше і корисніше, ніж придбане в магазині. І ви можете бути повністю впевнені у високій якості продукту. Соковита і ароматна яловичина буде справжньою знахідкою для легкого перекусу або для святкового столу.
- Яловичина філе - 1 кілограм
- Часник - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Спеції для м'яса - За смаком
1
М'ясо очистите від плівок і обсушити.
2
Морква і часник наріжте маленькими брусочками.
3
Зробіть прорізи по всій поверхні і нашпигуйте м'ясо часником і морквою. Натріть його спеціями.
4
Загорніть у фольгу.
5
Помістіть м'ясо в духовку, розігріту до максимальної температури. Через 15 хвилин зменшіть жар до 200 градусів і готуйте близько години.
6
Смачного!