Яловичина у фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Скоро гості, а з м'ясною стравою ви ще не визначилися? Тоді раджу дізнатися, як зробити яловичину у фользі в духовці. Виходить відмінна закуска, яка хороша як в гарячому, так і в холодному вигляді!
Як вид, зробити яловичину у фользі в духовці - справа проста настільки, що і дитина з ним впорається! А ось сама закуска виходить просто-таки вище всяких похвал! Мені вона найбільше подобається саме в охолодженому вигляді, але ви миєте подавати її прямо в фольгу як відмінного гарячого доповнення до гарніру. Удачі вам!
- Яловичина - 1.5 кілограма
- Часник - 5 зубчиків
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Гірчиця суха - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
1. Робимо маринад. У лимонному соці розводимо гірчицю, роздавлений часник і сіль. Додамо приправи за смаком (я додала червоний перець, червоний перець і майоран).
2. На м'ясі з усіх боків робимо досить глибокі надрізи, і обмазуємо отриманим соусом все поверхню, не забуваючи про надрізи. Скріплюємо м'ясо джгутами.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів, тим часом щільно загортаємо м'ясо у фольгу, щоб сік не витік в процесі на деко. І поміщаємо в духовку на 2 годину. Для 20 хвилин до кінця зніміть фольгу, - так м'ясо стане рум'яним.
4. І ось таке соковите і смачне м'ясо ми в результаті отримуємо! думаю, вам сподобається. Дерзайте!