Яловичина в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
В аерогрилі дуже зручно готувати м'ясо - воно не підгорає, не потрібно зайвий жир для обсмажування, м'ясо готується рівномірно. Маса плюсів. Як тут втриматися і не приготувати соковиту говядинку.
Щоб яловичина в аерогрилі вийшла по-справжньому смачною, її потрібно залити маринадом і залишити на ніч у холодильнику. Один з плюсів аерогрилю - це швидкість приготування. Мариноване м'ясо поріжте на шматки і готуйте 20 хвилин. Потім викладіть на блюдо, прикрасьте свіжою зеленню і гарніром з овочів і подавайте на стіл. Смачного!
- Яловичина - 1 кілограм
- Помідор - 6 штук
- Цибуля - 4 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Базилік - 1 щіпка
- Чорний і запашний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Спочатку замарінуем м'ясо. Для цього цибулю і помідори пропустіть через м'ясорубку, змішайте зі спеціями і залийте яловичину. Надішліть м'ясо в холодильник маринуватися протягом 8-10 годин. Потім поріжте м'ясо на шматки товщиною 2 см.
Викладіть шматки м'яса на решітку аерогрилю.
Встановіть температуру 250 градусів і готуйте 10 хвилин.
Потім знизьте до 220 градусів і готуйте ще 10 хвилин.
Готове м'ясо викладіть на блюдо і подавайте на стіл.