Рецепт Яловичина в аерогрилі фото

Яловичина в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В аерогрилі дуже зручно готувати м'ясо - воно не підгорає, не потрібно зайвий жир для обсмажування, м'ясо готується рівномірно. Маса плюсів. Як тут втриматися і не приготувати соковиту говядинку.

Опис приготування:

Щоб яловичина в аерогрилі вийшла по-справжньому смачною, її потрібно залити маринадом і залишити на ніч у холодильнику. Один з плюсів аерогрилю - це швидкість приготування. Мариноване м'ясо поріжте на шматки і готуйте 20 хвилин. Потім викладіть на блюдо, прикрасьте свіжою зеленню і гарніром з овочів і подавайте на стіл. Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Помідор - 6 штук
  • Цибуля - 4 штуки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Базилік - 1 щіпка
  • Чорний і запашний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина в аерогрилі - фото крок 1
Спочатку замарінуем м'ясо. Для цього цибулю і помідори пропустіть через м'ясорубку, змішайте зі спеціями і залийте яловичину. Надішліть м'ясо в холодильник маринуватися протягом 8-10 годин. Потім поріжте м'ясо на шматки товщиною 2 см.
яловичина в аерогрилі - фото крок 2
Викладіть шматки м'яса на решітку аерогрилю.
яловичина в аерогрилі - фото крок 3
Встановіть температуру 250 градусів і готуйте 10 хвилин.
яловичина в аерогрилі - фото крок 4
Потім знизьте до 220 градусів і готуйте ще 10 хвилин.
яловичина в аерогрилі - фото крок 5
Готове м'ясо викладіть на блюдо і подавайте на стіл.

Схожі рецепти