Яловичина у фользі з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина у фользі з овочами - це дуже смачна страва, яке не тільки апетитно виглядає, але і дуже зручно при подачі, адже страва готується окремими порціями.
Готується яловичина в фользі з овочами досить просто і зручно. Я ціную це блюдо не тільки за смак, але і за комфортність. У кожного гостя відразу ж своя порція. Таким чином, легко регулювати блюдо, в залежності від уподобань кожного з тих, що обідають. Хтось не любить цибулю, а у кого-то алергія на перець, хтось замість майонезу, воліє сметану і так далі… Спробуйте приготувати таку страву і Ви оціните всю його красу смаку і зручності. До речі! Ще один бонус - потім деко драїти не потрібно! Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
- Оцет - - За смаком
- Майонез - - За смаком
Цибулю нарізаємо півкільцями і маринуємо у воді з оцтом.
М'ясо нарізаємо невеликими кубиками поперек волокон. Посолити і поперчити, додамо майонез і спеції за смаком і добре перемішуємо.
Помідори нарізаємо півкільцями, обливаємо їх невеликою кількістю масла (оливкової або соняшникової) і посипаємо спеціями.
Теж саме що і з помідорами, робимо з болгарським перцем. (у мене жовтий перець, не лякатися! )
Кубиками нарізаємо почищений картопля. Солимо його і також додаємо трохи олії.
Беремо прямокутний шматок фольги. У центр викладаємо помідори, зверху перець, картопля, потім м'ясо і цибулю (його відіжміть від маринаду і трохи додамо майонезу).
Потім щільно закриваємо фольгу і кладемо її на деко. Теж саме робимо з кожною порцією. І відправляємо запікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на годину. Потім розкриваємо фольгу, посипаємо зверху тертим сиром і запікаємо ще близько 10-15 хвилин.
Смачного!