Рецепт Короп, запечений в фользі з грибами і картоплею фото

Короп, запечений в фользі з грибами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Гриби
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Страви у фользі

Ця страва - моя кулінарна фантазія. Короп, запечений в фользі, виходить дуже ніжним і соковитим. А картопля і гриби відмінно підходять до рибі.

На подушку з грибів, лука і картоплі викладаємо коропа, присипаємо спеціями, заливаємо соусом, обертаємо фольгою і запікаємо в духовці протягом 40 хвилин. Просто, смачно і корисно!

  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гриби - 400 грам (я взяла гриби свинушки (які були в морозилці), хоча печериці або гливи теж дуже підійдуть.)
  • Крем - 200 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Майонез - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Соняшникова олія - 1 Чайна ложка
  • Кріп - За смаком
короп, запечений в фользі з грибами і картоплею - фото крок 1
На фольгу, змащену маслом, викласти картоплю, порізаний товщиною 0, 5 см. Злегка посолити.
короп, запечений в фользі з грибами і картоплею - фото крок 2
На картопля викладаємо гриби. Я використовувала свинушки, попередньо відварені (якщо вони будуть сирі, вони дадуть чорноту). Печериці або гливи можна використовувати сирими. І теж трохи посолити.
короп, запечений в фользі з грибами і картоплею - фото крок 3
На гриби викладаємо цибулю, нарізаний півкільцями.
короп, запечений в фользі з грибами і картоплею - фото крок 4
Зверху кладемо коропа, обмазаного сіллю.
короп, запечений в фользі з грибами і картоплею - фото крок 5
Для соусу перемішуємо сметану, майонез, часник і кріп. У мене не було свіжого кропу, я використовувала сухий.
короп, запечений в фользі з грибами і картоплею - фото крок 6
Викладаємо соус на рибу. І трохи всередину.
короп, запечений в фользі з грибами і картоплею - фото крок 7
Закриваємо фольгу як кишенька і ставимо в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
короп, запечений в фользі з грибами і картоплею - фото крок 8
Тупий-тупий! !!

Схожі рецепти