Короп, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Любі друзі! Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати коропа у фользі. Рибка виходить неймовірно ніжною і ароматною. Прекрасно підійде на вечерю, так що не будемо тягнути і приступимо!
Готова рибка прекрасно буде виглядати як на повсякденному, так і на святковому столі. Як гарнір до риби можна приготувати овочі на грилі або просто відварити картоплю. Рибка виходить ніжною і дуже ароматною. М'ясо просто тане в роті! Спробуйте і ви не пошкодуєте!
- Тушка карпа - 1 штука
- Лимони - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Майонез або сметана - 50 грам
- Спеції для риби, сіль - За смаком
1
Насамперед чистимо і промиваємо рибку.
2
Натираємо коропа спеціями для риби і сіллю з усіх боків і всередині, рівномірно розподіливши приправу.
3
Прибираємо коропа в холодильник для маринування на 10 хвилин.
4
Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння, нарізаємо кільцями. Лимон так само нарізаємо кільцями.
Деко застилає фольгою, укладаємо на нього рибу, яку попередньо слід обсушити, видаляючи надлишки маринаду.
Деко застилає фольгою, укладаємо на нього рибу, яку попередньо слід обсушити, видаляючи надлишки маринаду.
5
Зверху робимо кілька надрізів на рибі і вставляємо часточки лимона.
Майонез змішуємо зі спеціями і змащуємо всю рибу, включаючи внутрішню поверхню. Всередину викладаємо цибулю і лимон.
Майонез змішуємо зі спеціями і змащуємо всю рибу, включаючи внутрішню поверхню. Всередину викладаємо цибулю і лимон.
6
Відправляємо рибу в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, до появи рум'яної скоринки. Як тільки ви побачите корочку, риба готова. Смачного!