Рецепт Короп, запечений в фользі фото

Короп, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любі друзі! Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати коропа у фользі. Рибка виходить неймовірно ніжною і ароматною. Прекрасно підійде на вечерю, так що не будемо тягнути і приступимо!

Опис приготування:

Готова рибка прекрасно буде виглядати як на повсякденному, так і на святковому столі. Як гарнір до риби можна приготувати овочі на грилі або просто відварити картоплю. Рибка виходить ніжною і дуже ароматною. М'ясо просто тане в роті! Спробуйте і ви не пошкодуєте!

  • Тушка карпа - 1 штука
  • Лимони - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Майонез або сметана - 50 грам
  • Спеції для риби, сіль - За смаком
1
Насамперед чистимо і промиваємо рибку.
2
Натираємо коропа спеціями для риби і сіллю з усіх боків і всередині, рівномірно розподіливши приправу.
3
Прибираємо коропа в холодильник для маринування на 10 хвилин.
4
Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння, нарізаємо кільцями. Лимон так само нарізаємо кільцями.
Деко застилає фольгою, укладаємо на нього рибу, яку попередньо слід обсушити, видаляючи надлишки маринаду.
5
Зверху робимо кілька надрізів на рибі і вставляємо часточки лимона.
Майонез змішуємо зі спеціями і змащуємо всю рибу, включаючи внутрішню поверхню. Всередину викладаємо цибулю і лимон.
6
Відправляємо рибу в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, до появи рум'яної скоринки. Як тільки ви побачите корочку, риба готова. Смачного!

Схожі рецепти