Короп в духовці, запечений цілком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте простий спосіб, як запекти коропа в духовці, тоді цей рецепт саме для вас! Цей варіант чудово підійде на кожен день для всіх любителів рибки. Рекомендую рецепт на замітку!
Вашій увазі хочу запропонувати ідею, як приготувати запеченого коропа в духовці з апетитною майонезной скоринкою. Зайнятим господаркам і тим, хто любить нескладні страви, сподіваюся, доведеться рецепт на смак. В даному випадку пропоную класичний набір спецій: сіль, перець і сік лимона. Але при бажанні ви можете також додати сушені трави, наприклад, або інші спеції для риби.
- Короп - 3 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки (можна замінити сметаною)
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Насамперед включіть її, нехай розігрівається до 180 градусів. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Рибку вимийте, обсушити, при необхідності очистіть.
3. Натріть її з усіх боків сумішшю солі і перцю, полийте соком лимона і змастіть майонезом. Викладіть на деко, застелене пергаментом або змащений маслом.
4. Надішліть коропів в духовку і запікайте трохи менше години до рум'яної скоринки. Подавайте до столу з овочами або гарніром за смаком.
Смачного!
Смачного!