Курка з баклажанами і помідорами на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо потрібно приготувати смачний, ситний і швидкий вечеря, то це блюдо для вас. Ніжні шматочки курячого філе в соусі з баклажанів і помідорів. Подавайте з будь-яким гарніром.
Готується це прекрасне блюдо швидко і просто. Смак виходить відмінний. На гарнір добре підійде картопляне пюре або макаронні вироби. Таку курку з баклажанами і помідорами можна їсти просто з шматочком свіжого хліба, вмочуючи його в соус.
- Куряче філе - 350 грам
- Баклажан - 1-2 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цукор - За смаком
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка (без гірки)
Візьміть інгредієнти для приготування курки з баклажанами і помідорами.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією.
Баклажан помийте, очистіть і наріжте кубиками. Додайте до цибулі. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте овочі перемішуючи 7-8 хвилин.
Куряче філе помийте, наріжте шматочками і додайте до цибулі і баклажана.
Помідор помийте, наріжте і додайте в сковороду.
Додати сіль, поперчіть. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте курку з овочами 10 хвилин, перемішуючи.
Додайте томатну пасту і якщо вона дуже кисла, то і цукор за смаком.
Перемішайте всі інгредієнти і тушкуйте ще 5-6 хвилин.
Курка з баклажанами і помідорами на сковороді готова. Можна подавати до столу.