Курка на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Що потрібно для того, щоб зробити смачне м'ясо на відкритому вогні? Не так багато насправді: смачний маринад, якісний головний інгредієнт і уважно стежити за спекотної, щоб філе не підгоріло.
Опис приготування:
Тому мій рецепт такий простий, потрібен всього один продукт, приправа і масло. Ви можете дізнатися про те, як приготувати курку на мангалі. Це ідеальне гаряче блюдо для вечері або обіду на природі. До нього підійдуть будь-які овочі на багатті або відварну картоплю. Не забудьте ще про свіжий салат.
- Куряче стегно - 4 штуки
- Курячі крильця - 4 штуки
- Лимонний перець - 2 грами
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Натріть помиту курку перцем і маслом. Залиште її мінімум на 2 години маринуватися.
Викладіть курку на розігріту решітку мангала.
Готуйте м'ясо птиці з двох сторін до золотистого кольору, перевертаючи грати. Смачного!