Рецепт Курка для шашлику фото

Курка для шашлику
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Зелень , М'ята
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Страви на шпажках , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Куряче м'ясо для шашлику добре використовувати, тому як з ним поєднуються будь-які спеції. Ви можете сміливо експериментувати з маринадом, свіжими травами. Розповім, як приготувати курку для шашлику.

Опис приготування:

Можна використовувати філе, курячі стегенця без кісток або куряче м'ясо. Замаринувати м'ясо можна в сухих спеціях, в ароматних свіжих травах. М'ясо потрібно маринувати в холодильнику протягом кількох годин, а потім його можна обсмажити на грилі або в духовці. Подавайте його гарячим.

  • Куряче м'ясо - 600 грам
  • Грецький йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Паста «Аріс» - 2 Ст. Ложки
  • Корінь імбиру - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • М'ята - 2-3 штук
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - За смаком
курка для шашлику - фото крок 1
1. Спершу зробіть маринад: в чашу блендера обірвемо кілька гілочок м'яти, додайте подрібнений корінь імбиру, роздавлені ножем зубчики часнику, йогурт, грецьку пасту «Аріса», рослинна олія (краще оливкова), збийте.
курка для шашлику - фото крок 2
2. Вимийте м'ясо і наріжте його невеликими шматочками. Додайте маринад і перемішайте гарненько. Накрийте миску плівкою і відправте м'ясо на 5-6 годин в холодильник.
курка для шашлику - фото крок 3
3. Розподіліть м'ясо на шампурах і обсмажуйте його 5-6 хвилин на одній стороні, потім 2-3 хвилини з іншого. Готовий шашлик полийте лимонним соком і подавайте відразу до столу.

Схожі рецепти