Рецепт Курча на сковороді фото

Курча на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка , Курча
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування курчати на сковороді, або як його люблять називати - курчати тютюну, дуже простий, і вкорочує час готування всіма улюбленого доповнення до гарніру як мінімум удвічі! відмінно!

Опис приготування:

Головне, що стосується цього рецепта приготування курчати на сковороді, - так це не дозволити йому гаситися, - не варто повністю його закривати кришкою, додавати воду або робити маленьким вогонь, адже в курча тютюну головне - це апетитна скоринка! Так що розповідаю, як зробити курчати на сковороді згідно з усіма традиціями готування!

  • Курча - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крем - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
курча на сковороді - фото крок 1
1. Курчати розрізаємо вздовж грудинки.
курча на сковороді - фото крок 2
2. Трохи відбиваємо молотком, не сильно, кістки ламати не потрібно, але злегка прогните хребет і гомілку в зворотну сторону, щоб кісточки вийшли з суглобових сумок, тут потрібно домогтися того, щоб курча став максимально плоским.
курча на сковороді - фото крок 3
3. Натираємо сіллю, перцем і сметаною з усіх боків.
курча на сковороді - фото крок 4
4. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді, і смажимо 15 хвилин з одного боку, поклавши зверху якийсь гніт, в даному випадку - каструлю.
курча на сковороді - фото крок 5
5. Перевертаємо і смажимо ще 10-15 хвилин з іншого боку під кришкою.
курча на сковороді - фото крок 6
6. От і все! Готово, насолоджуйтеся!

Схожі рецепти