Курча на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курчати на сковороді, або як його люблять називати - курчати тютюну, дуже простий, і вкорочує час готування всіма улюбленого доповнення до гарніру як мінімум удвічі! відмінно!
Головне, що стосується цього рецепта приготування курчати на сковороді, - так це не дозволити йому гаситися, - не варто повністю його закривати кришкою, додавати воду або робити маленьким вогонь, адже в курча тютюну головне - це апетитна скоринка! Так що розповідаю, як зробити курчати на сковороді згідно з усіма традиціями готування!
- Курча - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Курчати розрізаємо вздовж грудинки.
2. Трохи відбиваємо молотком, не сильно, кістки ламати не потрібно, але злегка прогните хребет і гомілку в зворотну сторону, щоб кісточки вийшли з суглобових сумок, тут потрібно домогтися того, щоб курча став максимально плоским.
3. Натираємо сіллю, перцем і сметаною з усіх боків.
4. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді, і смажимо 15 хвилин з одного боку, поклавши зверху якийсь гніт, в даному випадку - каструлю.
5. Перевертаємо і смажимо ще 10-15 хвилин з іншого боку під кришкою.
6. От і все! Готово, насолоджуйтеся!