Кульки з батату і кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе і близьких цікавою, досить незвичайної, ситної і смачної Закусочка? Тоді зверніть увагу на цей класний рецепт. Я покажу вам, як приготувати кульки з батату і кіноа.
Ці яскраві кульки в корисному і смачне кунжуті стануть чудовою ідеєю для перекусу дітям і дорослим. Начинку можна зробити пряної, гострої або злегка пікантною, наприклад. Перед подачею їх можна доповнити улюбленим соусом до смаку. Дуже раджу спробувати всім, хто любить відкривати для себе новенькі страви.
- Лобода - 100 грам (відварити до готовності)
- Благословення - 400 грам (відварити до готовності)
- Заголовок для палітурки - 100 грам
- Кунжут - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком (чилі, каррі і т.Д.)
1. Перший етап - відварити до готовності киноа і батат. Надішліть батат в блендер.
2. І подрібніть до однорідності.
3. Додайте киноа, борошно, яйце, сіль і спеції.
4. Ретельно перемішайте до однорідності.
5. Сформуйте з отриманої маси 24 невеликих кульки. Кожен обваляйте в кунжуті.
6. Викладіть кульки на деко, застелене пергаментом. При температурі 180 градусів запікайте кульки з батату і кіноа 35-40 хвилин.
7. Смачного!