Рецепт Кульки з батату і кіноа фото

Кульки з батату і кіноа
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Крупи , Лобода
Пісні страви , Веганські страви , Страви без випічки
На вечерю , На полуденок
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете побалувати себе і близьких цікавою, досить незвичайної, ситної і смачної Закусочка? Тоді зверніть увагу на цей класний рецепт. Я покажу вам, як приготувати кульки з батату і кіноа.

Опис приготування:

Ці яскраві кульки в корисному і смачне кунжуті стануть чудовою ідеєю для перекусу дітям і дорослим. Начинку можна зробити пряної, гострої або злегка пікантною, наприклад. Перед подачею їх можна доповнити улюбленим соусом до смаку. Дуже раджу спробувати всім, хто любить відкривати для себе новенькі страви.

  • Лобода - 100 грам (відварити до готовності)
  • Благословення - 400 грам (відварити до готовності)
  • Заголовок для палітурки - 100 грам
  • Кунжут - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком (чилі, каррі і т.Д.)
кульки з батату і кіноа - фото крок 1
1. Перший етап - відварити до готовності киноа і батат. Надішліть батат в блендер.
кульки з батату і кіноа - фото крок 2
2. І подрібніть до однорідності.
кульки з батату і кіноа - фото крок 3
3. Додайте киноа, борошно, яйце, сіль і спеції.
кульки з батату і кіноа - фото крок 4
4. Ретельно перемішайте до однорідності.
кульки з батату і кіноа - фото крок 5
5. Сформуйте з отриманої маси 24 невеликих кульки. Кожен обваляйте в кунжуті.
кульки з батату і кіноа - фото крок 6
6. Викладіть кульки на деко, застелене пергаментом. При температурі 180 градусів запікайте кульки з батату і кіноа 35-40 хвилин.
кульки з батату і кіноа - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти