Рецепт Кролик в червоному вині фото

Кролик в червоному вині
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную класичний рецепт кролика в червоному вині! Я думаю, що таке вишукане, але разом з тим доступне блюдо повинна вміти готувати кожна господиня. Це ресторанне блюдо домашні запам'ятають!

Опис приготування:

Цей простий рецепт кролика в червоному вині - чудо! Готувати цю страву - одне задоволення, адже і смак вишуканий, і сам процес готування простий, і багато старань від ВААС не буде потрібно: просто вчасно закладайте інгредієнти! Спробуйте, рекомендую!

  • Кролик - 1 штука (великий)
  • Винний оцет - 0.5 склянки
  • Цибуля - 2 штуки(1 - в маринад, 1 - для соусу)
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок (половина - в маринад, половина - в соус)
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець чилі - 1 штука
  • Орегано - 0.5 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Зелень - 1 За смаком
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Вино червоне сухе - 700 мілілітрів
  • Курячий бульйон - 2 склянки
кролик в червоному вині - фото крок 1
1. Кролика обробимо на великі порційні шматки. Викладаємо в каструльку, додамо винний оцет, одну подрібнену цибулину, 3 ст.Л. Масла, подрібнений часник і перець чилі, орегано і лавровий лист.
кролик в червоному вині - фото крок 2
2. Нехай маринується хоча б дві години, а краще - довше. Дістанемо потім шматочки, обсмажити їх з усіх боків в борошні.
кролик в червоному вині - фото крок 3
3. Тепер прямо в цій же каструльці заливаємо вином, додамо бульйон, орегано, зелень і сіль за смаком. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності.
кролик в червоному вині - фото крок 4
4. А тепер дістаємо, по шматочку викладаємо на тарілку - і подаємо! Я як гарнір використовувала картоплю пюре. Смачно!

Схожі рецепти