Кролик в червоному вині
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную класичний рецепт кролика в червоному вині! Я думаю, що таке вишукане, але разом з тим доступне блюдо повинна вміти готувати кожна господиня. Це ресторанне блюдо домашні запам'ятають!
Цей простий рецепт кролика в червоному вині - чудо! Готувати цю страву - одне задоволення, адже і смак вишуканий, і сам процес готування простий, і багато старань від ВААС не буде потрібно: просто вчасно закладайте інгредієнти! Спробуйте, рекомендую!
- Кролик - 1 штука (великий)
- Винний оцет - 0.5 склянки
- Цибуля - 2 штуки(1 - в маринад, 1 - для соусу)
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок (половина - в маринад, половина - в соус)
- Часник - 3 зубчики
- Перець чилі - 1 штука
- Орегано - 0.5 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Зелень - 1 За смаком
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Вино червоне сухе - 700 мілілітрів
- Курячий бульйон - 2 склянки
1. Кролика обробимо на великі порційні шматки. Викладаємо в каструльку, додамо винний оцет, одну подрібнену цибулину, 3 ст.Л. Масла, подрібнений часник і перець чилі, орегано і лавровий лист.
2. Нехай маринується хоча б дві години, а краще - довше. Дістанемо потім шматочки, обсмажити їх з усіх боків в борошні.
3. Тепер прямо в цій же каструльці заливаємо вином, додамо бульйон, орегано, зелень і сіль за смаком. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності.
4. А тепер дістаємо, по шматочку викладаємо на тарілку - і подаємо! Я як гарнір використовувала картоплю пюре. Смачно!