Рецепт Кролик з чорносливом в червоному вині фото

Кролик з чорносливом в червоному вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кролик, приготований з чорносливом - це один з простих способів нагодувати голодних домочадців. Аромат від приготування варто просто чудовий! Пригощайтеся і ви! Дуже смачно!

Опис приготування:

Універсальний і дуже смачний рецепт приготування кролика. Наявність чорносливу додає смаку ніжності і особливий аромат. До гасіння можете додати ще трохи моркви. Теж буде дуже смачно!

  • Крольчатина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вино червоне напівсолодке - 100 мілілітрів
  • Чорнослив - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
кролик з чорносливом в червоному вині - фото крок 1
Кролятину нарубати на порційні шматочки і обсмажте на сильному вогні.
кролик з чорносливом в червоному вині - фото крок 2
Додайте нарізану цибулю. Продовжуйте смажити ще кілька хвилин, щоб цибуля стала м'якше.
кролик з чорносливом в червоному вині - фото крок 3
Потім підлити в сковороду трохи червоного вина і викладіть чорнослив. Залиште гаситися під кришкою на 1 - 1, 5 години на маленькому вогні. Додати сіль за смаком. При необхідності можна підлити трохи води.
кролик з чорносливом в червоному вині - фото крок 4
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!

Схожі рецепти