Рецепт Глінтвейн на червоному вині фото

Глінтвейн на червоному вині
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Спеції , Прянощі , Приправи , Гвоздика
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

Смачний, ароматний і зігріваючий напій для дорослих - це глінтвейн. Його готують взимку або в холодну пору, тому як подають гарячим. Розповідаю, як приготувати глінтвейн на червоному вині.

Опис приготування:

Глінтвейн готують з червоного, рожевого або білого вина з додаванням різних спецій (гвоздика, аніс, кориця та інше), а також з цитрусовими (соком і цедрою). Напій можна зварити в каструлі або в мультиварці. Його можна приготувати заздалегідь, а перед подачею тільки розігріти.

  • Червоне вино - 750 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Апельсиновий сік - 0, 5 склянки
  • Апельсинова цедра - За смаком (цедра одного апельсина)
  • Лимонна цедра - За смаком (цедра одного лимона)
  • Аніс - 1 штука
  • Обкладинка - 1 штука (паличка)
  • Гвоздика - 5 штук
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Імбир мелений - 1 щіпка
1
Всі складові, крім вина, викладіть в каструлю, влийте 50 мілілітрів вина і відправте її на середній вогонь.
2
Варіть вміст 5 хвилин, потім влийте вино і зменшіть вогонь до мінімуму.
3
Варіть глінтвейн 5 хвилин або тільки до закипання, потім накрийте каструлю кришкою і залиште на пару хвилин.
4
Подавайте глінтвейн гарячим, з паличками кориці і часточками апельсина.

Схожі рецепти