Рецепт Крокети з тріски фото

Крокети з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Kroketи

Крокети з тріски - чудове блюдо для любителів рибки. Готуються вони з філе тріски і картоплі. Виходить ніжні і соковиті всередині, золотисті та хрусткі зовні. До них підійде свіжий салат.

Як приготувати крокети з тріски?

1. Картопля промийте, очистити і варити до готовності. Без солі. Як тільки картопля звариться, злийте його і розімніть. Нам потрібно пюре.

2. Філе тріски викладіть в каструлю, всипте солі, вкіньте перцю і лавровий лист, залийте водою і доведітет до кипіння. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин.

3. Готове філе розімніть вилкою.

4. Петрушку промийте і подрібніть.

5. У мисці змішайте картопляне пюре, філе тріски і подрібнену петрушку. Vbeyte яйця. Додайте пропущеннийе через прес часник. Посипте сіллю і перцем за смаком. Вимішайте фарш.

6. Вологими руками з фаршу зліпити крокети, завбільшки з великий волоський горіх.

7. У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте в ньому крокети з двох сторін. Готові крокети з тріски викладіть на паперовий рушник, треба позбутися зайвого жиру.

8. Подавайте крокети з тріски з часточками лимона.

Смачного!

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Рослинна олія - 1/3 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чорний перець горошком - 3 штуки
Як приготувати крокети з тріски?

1. Картопля промийте, очистити і варити до готовності. Без солі. Як тільки картопля звариться, злийте його і розімніть. Нам потрібно пюре.

2. Філе тріски викладіть в каструлю, всипте солі, вкіньте перцю і лавровий лист, залийте водою і доведітет до кипіння. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин.

3. Готове філе розімніть вилкою.

4. Петрушку промийте і подрібніть.

5. У мисці змішайте картопляне пюре, філе тріски і подрібнену петрушку. Vbeyte яйця. Додайте пропущеннийе через прес часник. Посипте сіллю і перцем за смаком. Вимішайте фарш.

6. Вологими руками з фаршу зліпити крокети, завбільшки з великий волоський горіх.

7. У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте в ньому крокети з двох сторін. Готові крокети з тріски викладіть на паперовий рушник, треба позбутися зайвого жиру.

8. Подавайте крокети з тріски з часточками лимона.

Смачного!

Схожі рецепти