Крокети з тріски
(покроковий рецепт з фото)
Крокети з тріски - чудове блюдо для любителів рибки. Готуються вони з філе тріски і картоплі. Виходить ніжні і соковиті всередині, золотисті та хрусткі зовні. До них підійде свіжий салат.
Як приготувати крокети з тріски?
1. Картопля промийте, очистити і варити до готовності. Без солі. Як тільки картопля звариться, злийте його і розімніть. Нам потрібно пюре.
2. Філе тріски викладіть в каструлю, всипте солі, вкіньте перцю і лавровий лист, залийте водою і доведітет до кипіння. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин.
3. Готове філе розімніть вилкою.
4. Петрушку промийте і подрібніть.
5. У мисці змішайте картопляне пюре, філе тріски і подрібнену петрушку. Vbeyte яйця. Додайте пропущеннийе через прес часник. Посипте сіллю і перцем за смаком. Вимішайте фарш.
6. Вологими руками з фаршу зліпити крокети, завбільшки з великий волоський горіх.
7. У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте в ньому крокети з двох сторін. Готові крокети з тріски викладіть на паперовий рушник, треба позбутися зайвого жиру.
8. Подавайте крокети з тріски з часточками лимона.
Смачного!
- Гарячкові файл - 500 грам
- Картопля - 400 грам
- Яйця - 3 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Чорний перець горошком - 3 штуки
1. Картопля промийте, очистити і варити до готовності. Без солі. Як тільки картопля звариться, злийте його і розімніть. Нам потрібно пюре.
2. Філе тріски викладіть в каструлю, всипте солі, вкіньте перцю і лавровий лист, залийте водою і доведітет до кипіння. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин.
3. Готове філе розімніть вилкою.
4. Петрушку промийте і подрібніть.
5. У мисці змішайте картопляне пюре, філе тріски і подрібнену петрушку. Vbeyte яйця. Додайте пропущеннийе через прес часник. Посипте сіллю і перцем за смаком. Вимішайте фарш.
6. Вологими руками з фаршу зліпити крокети, завбільшки з великий волоський горіх.
7. У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте в ньому крокети з двох сторін. Готові крокети з тріски викладіть на паперовий рушник, треба позбутися зайвого жиру.
8. Подавайте крокети з тріски з часточками лимона.
Смачного!