Рецепт Крокети з цукіні фото

Крокети з цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Цукіні
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Kroketи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Крокети з цукіні найкраще готувати в сезон цукіні, коли цукіні повно і всі страви з ними вже зроблений. Блюдо виходить ніжним всередині і хрустким зовні. Подається як гарнір або закуски.

Опис приготування:

Як приготувати крокети з цукіні?

1. Цукіні і цибулину почистіть від шкірки. Лук наріжте дрібними кубиками, а цукіні натріть на тертці.

2. У сковороді на середньому вогні на двох столових ложках олії обсмажте до м'якості цибулю, потім додайте цукіні, обсмажте, помішуючи. Понизьте вогонь і тушкуйте овочі під кришкою до м'якості.

3. У невеликій сотейнику на повільному вогні розпустіть вершкове масло, поступово вмішати муку, постійно помішуючи віночком, щоб не було грудок.

4. Готовий соус додайте до овочів, прогрійте протягом двох хвилин, помішуючи, вимкніть вогонь.

5. Суміш повинна вийти як тісто, її треба остудити, але стежити за тим, щоб не було скоринки.

6. Приготуйте дві широкі мисочку. Одну - з панірувальними сухарями, іншу - зі збитими віночком яйцями.

7. З суміші зліпите кулька, умочіть в яйцях, потім обваляйте в сухарях.

8. Смажте крокети у фритюрі на олії.

Смачного!

  • Cukini - 1 штука (великого розміру)
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 5-6 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 2/3 склянки (для смаження)
Як приготувати крокети з цукіні?

1. Цукіні і цибулину почистіть від шкірки. Лук наріжте дрібними кубиками, а цукіні натріть на тертці.

2. У сковороді на середньому вогні на двох столових ложках олії обсмажте до м'якості цибулю, потім додайте цукіні, обсмажте, помішуючи. Понизьте вогонь і тушкуйте овочі під кришкою до м'якості.

3. У невеликій сотейнику на повільному вогні розпустіть вершкове масло, поступово вмішати муку, постійно помішуючи віночком, щоб не було грудок.

4. Готовий соус додайте до овочів, прогрійте протягом двох хвилин, помішуючи, вимкніть вогонь.

5. Суміш повинна вийти як тісто, її треба остудити, але стежити за тим, щоб не було скоринки.

6. Приготуйте дві широкі мисочку. Одну - з панірувальними сухарями, іншу - зі збитими віночком яйцями.

7. З суміші зліпите кулька, умочіть в яйцях, потім обваляйте в сухарях.

8. Смажте крокети у фритюрі на олії.

Смачного!

Схожі рецепти