Рецепт Ковбаски з яловичини фото

Ковбаски з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Якщо ви вирішили приготувати домашню ковбасу, то придивіться до рецептом апетитних ковбасок з яловичини, який допоможе зробити смачний натуральний продукт, виготовлений власними руками.

Опис приготування:

Перед вами рецепт ковбасок з яловичини. Підготовка до їх приготування займає чимало часу. Але найбільше його йде на освоєння правильного формування ковбасок. Наприклад, коли натягується оболонка на пристосування для ковбаси, то краще натягнути 5-7 метрів. Набивати нещільно, щоб кишки не порвав. Якщо ж трапився такий казус, то відступите трохи назад і перев'яже до місця розриву, щоб оболонка не розривалася далі.

  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Свинина - 1, 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 350 грам
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 7 штук
  • Горілка - 3 Ст. Ложки
  • Розмарин свіжий - За смаком
  • Оболонки для ковбасок - 5 штук (в метрах)
ковбаски з яловичини - фото крок 1
1. Візьміть м'якоть яловичини і свиняче сало з прошарком. Помийте. Обсушити. Пропустіть все м'ясо і сало через м'ясорубку.
ковбаски з яловичини - фото крок 2
2. Начистити велику кількість цибулі. Пропустіть його весь через м'ясорубку. Додайте до раніше перекрученному м'ясного фаршу.
ковбаски з яловичини - фото крок 3
3. З'єднайте з фаршем наступні інгредієнти: крохмаль, чорний мелений перець, мелений коріандр. Додати сіль, така, щоб фарш здавався злегка пересоленим.
ковбаски з яловичини - фото крок 4
4. Додайте у фарш одне сире яйце. Влийте коньяк - 3 столові ложки; або замініть на горілку (в тій же кількості). Все ретельно перемішайте.
ковбаски з яловичини - фото крок 5
5. Одягніть ретельно помиту кишку на пристосування для ковбаси. Перед цим змастіть його олією. Візьміть трохи фаршу, закладіть його в м'ясорубку. Не поспішаючи набивайте оболонку. Як можна частіше формуйте «ланки» ковбаски.
ковбаски з яловичини - фото крок 6
6. Коли наповніть всім фаршем кишки, з ковбаски слід сформувати коло. Для цього перев'яжіть додатково.
ковбаски з яловичини - фото крок 7
7. Після того, як ковбаска перев'язана, різко зробіть проколи оболонки нової голкою від одноразового шприца. Потім складіть гуртки ковбаси в воду. Додатково посоліть і додайте лавровий лист. Після закипання зменшіть вогонь. Накрийте кришкою. Варіть на повільному вогні 30-40 хвилин.
ковбаски з яловичини - фото крок 8
8. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати ковбаски з яловичини, обсмажте їх на сковорідці в рослинному маслі з двох сторін. Можна пробувати.

Схожі рецепти