Рецепт Ковбаски в беконі фото

Ковбаски в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Ковбаски в беконі - швидка закуска з розряду"коли гості вже на порозі" . Готується швидко, без попередніх приготувань, а виходить смачно і гарно. Головне - купити хороші продукти.

Опис приготування:

Ковбаски в беконі - невигадлива і дуже швидка закуска, яку не соромно подати і до святкового столу. Хоча всі інгредієнти прості і особливо заморочуватися не потрібно, все ж в цій страві є родзинка. Відмінна глазур з коричневого цукру в поєднанні з копченими ковбасками і солонуватим беконом дає багатющий смак. Ця закуска безсумнівно стане вашим фаворитом. Отже, як приготувати цю смакоту? легко, швидко і просто! записуйте.

  • Бекон - 450 грам
  • Копчені ковбаски - 450 грам
  • Коричневий цукор - 1/2 склянки
ковбаски в беконі - фото крок 1
Дістаньте бекон з упаковки і розріжте його навпіл.
ковбаски в беконі - фото крок 2
Оберніть кожну ковбаску шматочком бекону, закріпіть зубочисткою.
ковбаски в беконі - фото крок 3
Обваляйте рулетики в коричневому цукрі, інвестувати проти.
ковбаски в беконі - фото крок 4
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Подавайте до столу гарячим.

Схожі рецепти