Ковбаски в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Ковбаски в беконі - швидка закуска з розряду"коли гості вже на порозі" . Готується швидко, без попередніх приготувань, а виходить смачно і гарно. Головне - купити хороші продукти.
Опис приготування:
Ковбаски в беконі - невигадлива і дуже швидка закуска, яку не соромно подати і до святкового столу. Хоча всі інгредієнти прості і особливо заморочуватися не потрібно, все ж в цій страві є родзинка. Відмінна глазур з коричневого цукру в поєднанні з копченими ковбасками і солонуватим беконом дає багатющий смак. Ця закуска безсумнівно стане вашим фаворитом. Отже, як приготувати цю смакоту? легко, швидко і просто! записуйте.
- Бекон - 450 грам
- Копчені ковбаски - 450 грам
- Коричневий цукор - 1/2 склянки
Дістаньте бекон з упаковки і розріжте його навпіл.
Оберніть кожну ковбаску шматочком бекону, закріпіть зубочисткою.
Обваляйте рулетики в коричневому цукрі, інвестувати проти.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Подавайте до столу гарячим.