Рецепт Ковбаски до пива фото

Ковбаски до пива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 50 хв.

Так приємно ввечері відпочити з келихом пива, а з цим рецептом я покажу, як перетворити це в повноцінний м'ясної вечерю. Представляю вам рецепт смачних ковбасок з соусом.

Опис приготування:

Приготуйте ці апетитні ковбаски в домашніх умовах! Процес дуже простий: спочатку ковбаски відварюються, а потім обсмажуються на мангалі, грилі або звичайній сковорідці. Подавайте з соусами.

  • Яловичі ковбаски - 500 грам
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
ковбаски до пива - фото крок 1
Для початку відваріть ковбаски в каструлі з підсоленою водою. Якщо вони були замороженими, не забудьте попередньо їх розморозити. Варіть близько 15 хвилин. За бажанням можете додати улюблені спеції.
ковбаски до пива - фото крок 2
Потім відварені ковбаски потрібно підсмажити. Зробити це можна на грилі або на звичайній сковорідці на олії. Обсмажте ковбаски з усіх боків до красивої рум'яної скоринки. При бажанні можете приправити їх за смаком. Готові ковбаски подавайте до столу гарячими. Вони добре поєднуються з різними соусами (особливо добре - з гострими), також можна подати до них салатик. Смачно!

Схожі рецепти