Котлети
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт неймовірно смачних домашніх м'ясних котлет. Російська кухня.
Опис приготування:
1. Нарізаємо булку або батон на невеликі шматочки, замочуємо в молоці на 10 хвилин. Потім зливаємо молоко.
2. М'ясо свинину і яловичину нарізаємо невеликими шматочками і пропускаємо через м'ясорубку.
3. Пропускаємо через м'ясорубку цибулю ріпчасту і размягченную булку. Додаємо до м'яса.
4. У готовий фарш потрібно додати яйця, перець, сіль. Фарш ретельно змішати.
5. Для того, щоб фарш вийшов ідеальним, його потрібно ретельно відбити. Для цього фарш краще розділити на кілька частин і кожну частину брати в долоньку і кидати об стіл близько 10 раз.
6. З отриманого м'ясного фаршу зліпити невеликі котлети і обсмажувати на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки.
7. Після того, як все котлетки підсмажилися, викласти з в сковорідку, налити трохи води, накрити кришкою і тушкувати приблизно 10 хвилин.
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Цибулина - 2 штуки
- Кнопка - 250 грам (можна замінити булкою)
- Молоко - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Перець - 1 штука (за смаком)
- Сіль - 1 штука (за смаком)
- Рослинна олія - 1 штука
2. М'ясо свинину і яловичину нарізаємо невеликими шматочками і пропускаємо через м'ясорубку.
3. Пропускаємо через м'ясорубку цибулю ріпчасту і размягченную булку. Додаємо до м'яса.
4. У готовий фарш потрібно додати яйця, перець, сіль. Фарш ретельно змішати.
5. Для того, щоб фарш вийшов ідеальним, його потрібно ретельно відбити. Для цього фарш краще розділити на кілька частин і кожну частину брати в долоньку і кидати об стіл близько 10 раз.
6. З отриманого м'ясного фаршу зліпити невеликі котлети і обсмажувати на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки.
7. Після того, як все котлетки підсмажилися, викласти з в сковорідку, налити трохи води, накрити кришкою і тушкувати приблизно 10 хвилин.