Рецепт Котлети фото

Котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Яловичина
Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Гарячі страви, Котлети

Рецепт неймовірно смачних домашніх м'ясних котлет. Російська кухня.

1. Нарізаємо булку або батон на невеликі шматочки, замочуємо в молоці на 10 хвилин. Потім зливаємо молоко.

2. М'ясо свинину і яловичину нарізаємо невеликими шматочками і пропускаємо через м'ясорубку.

3. Пропускаємо через м'ясорубку цибулю ріпчасту і размягченную булку. Додаємо до м'яса.

4. У готовий фарш потрібно додати яйця, перець, сіль. Фарш ретельно змішати.

5. Для того, щоб фарш вийшов ідеальним, його потрібно ретельно відбити. Для цього фарш краще розділити на кілька частин і кожну частину брати в долоньку і кидати об стіл близько 10 раз.

6. З отриманого м'ясного фаршу зліпити невеликі котлети і обсмажувати на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки.

7. Після того, як все котлетки підсмажилися, викласти з в сковорідку, налити трохи води, накрити кришкою і тушкувати приблизно 10 хвилин.


  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Кнопка - 250 грам (можна замінити булкою)
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Перець - 1 штука (за смаком)
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 штука
1. Нарізаємо булку або батон на невеликі шматочки, замочуємо в молоці на 10 хвилин. Потім зливаємо молоко.

2. М'ясо свинину і яловичину нарізаємо невеликими шматочками і пропускаємо через м'ясорубку.

3. Пропускаємо через м'ясорубку цибулю ріпчасту і размягченную булку. Додаємо до м'яса.

4. У готовий фарш потрібно додати яйця, перець, сіль. Фарш ретельно змішати.

5. Для того, щоб фарш вийшов ідеальним, його потрібно ретельно відбити. Для цього фарш краще розділити на кілька частин і кожну частину брати в долоньку і кидати об стіл близько 10 раз.

6. З отриманого м'ясного фаршу зліпити невеликі котлети і обсмажувати на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки.

7. Після того, як все котлетки підсмажилися, викласти з в сковорідку, налити трохи води, накрити кришкою і тушкувати приблизно 10 хвилин.

Схожі рецепти