Рецепт Котлети фото

Котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Рецепт неймовірно смачних домашніх м'ясних котлет. Російська кухня.

Опис приготування:

1. Нарізаємо булку або батон на невеликі шматочки, замочуємо в молоці на 10 хвилин. Потім зливаємо молоко.

2. М'ясо свинину і яловичину нарізаємо невеликими шматочками і пропускаємо через м'ясорубку.

3. Пропускаємо через м'ясорубку цибулю ріпчасту і размягченную булку. Додаємо до м'яса.

4. У готовий фарш потрібно додати яйця, перець, сіль. Фарш ретельно змішати.

5. Для того, щоб фарш вийшов ідеальним, його потрібно ретельно відбити. Для цього фарш краще розділити на кілька частин і кожну частину брати в долоньку і кидати об стіл близько 10 раз.

6. З отриманого м'ясного фаршу зліпити невеликі котлети і обсмажувати на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки.

7. Після того, як все котлетки підсмажилися, викласти з в сковорідку, налити трохи води, накрити кришкою і тушкувати приблизно 10 хвилин.


  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Кнопка - 250 грам (можна замінити булкою)
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Перець - 1 штука (за смаком)
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 штука
1. Нарізаємо булку або батон на невеликі шматочки, замочуємо в молоці на 10 хвилин. Потім зливаємо молоко.

2. М'ясо свинину і яловичину нарізаємо невеликими шматочками і пропускаємо через м'ясорубку.

3. Пропускаємо через м'ясорубку цибулю ріпчасту і размягченную булку. Додаємо до м'яса.

4. У готовий фарш потрібно додати яйця, перець, сіль. Фарш ретельно змішати.

5. Для того, щоб фарш вийшов ідеальним, його потрібно ретельно відбити. Для цього фарш краще розділити на кілька частин і кожну частину брати в долоньку і кидати об стіл близько 10 раз.

6. З отриманого м'ясного фаршу зліпити невеликі котлети і обсмажувати на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки.

7. Після того, як все котлетки підсмажилися, викласти з в сковорідку, налити трохи води, накрити кришкою і тушкувати приблизно 10 хвилин.

Схожі рецепти