Котлети з кефалі
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - простий рецепт приготування дуже смачних котлет з кефалі з рисом. Такі котлети сподобаються і великим, і малим. А гарнір до них підійде - будь-який. Спробуйте і обов'язково приготуйте!
Котлети з кефалі вийдуть м'якими і соковитими. Вони - смачні і на гаряче, і на холодну в якості закуски. До котлет з кефалі підійдуть зелені салати, варена картопля.
- Kyefali, філе - 500 грам (очищене філе)
- Мал - 1/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Кнопка - 2 скибочки
- Молоко - 1/2 склянки (можна замінити водою)
- Цибуля зелена, пір'ячко - 4-5 штук
- Кріп свіжий, пучок - 1 штука (невеликий)
- Борошно або панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 1/3-1/2 склянки (для смаження котлет)
1. Відваріть рис згідно з інструкцією на його упаковці. Злийте.
2. З філе риби зробіть фарш - пропустіть його через м'ясорубку.
3. Вбийте в фарш з кефалі яйце.
4. Посоліть і поперчіть фарш за смаком.
5. Замочіть батон в молоці. Відіжміть і додайте у фарш.
6. Промийте цибулю і кріп, подрібніть ножем і також додайте в фарш.
7. Викладіть в фарш відварений рис.
8. Ретельно перемішайте фарш до утворення однорідної маси.
9. У широку миску насипте борошно або панірувальні сухарі. Обваляйте в паніровці котлети з усіх боків.
10. На середньо-високому вогні нагрійте сковороду з маслом. Викладіть в неї обвалені в борошно (suharyah) котлети з кефалі. Смажте котлети з одного боку протягом 5-8 хвилин.
11. Переверніть котлети з кефалі і смажте ще хвилин 5-8.
12. Котлети з кефалі готові! Смачного! Насолоджуйтесь!