Рецепт Юшка з кефалі фото

Юшка з кефалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Справжня вуха з кефалі вийде зі свіжої риби. А ще якщо ви її і самі зловили - взагалі казка. Юшку ви зваріть менше, ніж за півгодини. Тому запрошуйте компанію і готуйте ложки. Поїхали!

Опис приготування:

Якщо ви хочете, щоб юшка була прозора, то рибу в суп додайте, попередньо загорнувши її в марлю. Риба все віддасть, залишиться цілою, а вуха буде прозорою.

Як приготувати юшку з кефалі?

1. Кефаль почистити, промити і розрізати на невеликі шматочки.

2. Каструлю з водою поставте на вогонь.

3. Поки вода доходить до кипіння, почистіть і промийте цибулю і моркву. Лук наріжте кубиками або півкільцями, морква - кружечками.

4. Коли вода закипить, приправити сіллю, додайте рослинного масла і всипте нарізані овочі - цибуля, селера і моркву.

5. В 1/3 склянки охолодженої кип'яченої води розведіть борошно. Через 10 хвилин після того, як вуха з овочами закипіла, додайте розведену муку.

6. Викладіть в каструлю і шматочки риби.

7. Доведіть юшку до кипіння, потім знизьте вогонь до середньо-повільного і варіть ще 15 хвилин.

8. Поки вуха вариться, промийте і подрібніть зелень петрушки.

9. У готову юшку з кефалі додайте зелень, поперчіть за смаком.

Юшка з кефалі готова!

Смачного!


  • Kyefali - 400-450 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Корінь селери, подрібнений - 1, 5 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Вода - 2 L
Якщо ви хочете, щоб юшка була прозора, то рибу в суп додайте, попередньо загорнувши її в марлю. Риба все віддасть, залишиться цілою, а вуха буде прозорою.

Як приготувати юшку з кефалі?

1. Кефаль почистити, промити і розрізати на невеликі шматочки.

2. Каструлю з водою поставте на вогонь.

3. Поки вода доходить до кипіння, почистіть і промийте цибулю і моркву. Лук наріжте кубиками або півкільцями, морква - кружечками.

4. Коли вода закипить, приправити сіллю, додайте рослинного масла і всипте нарізані овочі - цибуля, селера і моркву.

5. В 1/3 склянки охолодженої кип'яченої води розведіть борошно. Через 10 хвилин після того, як вуха з овочами закипіла, додайте розведену муку.

6. Викладіть в каструлю і шматочки риби.

7. Доведіть юшку до кипіння, потім знизьте вогонь до середньо-повільного і варіть ще 15 хвилин.

8. Поки вуха вариться, промийте і подрібніть зелень петрушки.

9. У готову юшку з кефалі додайте зелень, поперчіть за смаком.

Юшка з кефалі готова!

Смачного!

Схожі рецепти