Котлети з індичатини
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і шалено ніжні котлети з індичатини стануть частим гостем на вашому столі, варто їх тільки спробувати. І цей елементарний рецепт допоможе вам в цьому переконатися.
Що тільки вже з індичатини не робити, але фаворитом все одно залишаються котлети! особливо котлети, запечені до духовки, та ще й під сметанним соусом) Такі котлетки просто тануть у роті. А щоб вони були ще м'якше, рецепт приготування котлет з індичатини таїть секрет: додайте трохи білокачанної капусти (головне, щоб була не сильно твердої), при запіканні вона чудово поєднується з м'ясом птиці.
- Філе індички - 700 грам
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Бекон - 100 грам
- Крем - За смаком
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 100 грам
Підготуйте інгредієнти.
Приготуйте фарш, потім додайте в нього яйця, спеції і бекон.
Фарш перемішайте, дайте йому трохи постояти.
Потім сформуйте котлети і обваляйте як слід в панірувальних сухарях.
Обсмажте до золотистого кольору в олії.
Перекладаємо котлети в вогнетривку форму для запікання, заливаємо сметаною і відправляємо в духовку на 20 хвилин при 200 З.
Ось і готові наші котлети з індичатини. Особливих зусиль нам не знадобилося) Подаємо із зеленню або пюре. Смачного)
Ось і готові наші котлети з індичатини. Особливих зусиль нам не знадобилося) Подаємо із зеленню або пюре. Смачного)