Рецепт Печеня з індичатини фото

Печеня з індичатини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
ПП рецепти
На вечерю, На святковий стіл, Новий рік, Сімейна вечеря, День подяки
Гарячі страви, Печеня

Рецепт приготування ідеального індичого жаркого. Таке ароматне блюдо в горщиках відразу ж своїм дивовижним ароматом скликає всіх до столу! А вже як смачно, - словами не передати! Спробуйте, смачно!

Ділюся з вами простим рецептом печені з індичатини! Виходить дуже ситне, але в той же час і ніжне блюдо, аромат якого, як уже згадувалося, збиває з ніг просто відразу ж! У мене навіть в під'їзді на майданчику перед квартирою пахло! думав, що і сусіди прибіжать пробувати! словом, рекомендую настійно приготувати!

  • Індичка (філе) - 4 штуки (тут і далі - розраховуйте на кількість горщиків)
  • Картопля - 8 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Гриби - 200 грам
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - 1 За смаком
печеня з індичатини - фото крок 1
1. Обсмажити для початку все гриби на рослинній олії. Якщо у вас великі - поріжте на шматочки. Солимо і перчимо до смаку.
печеня з індичатини - фото крок 2
2. Поруч ставимо ще одну сковорідку, на ній ми обсмажити індичку. Сіль і спеції - за смаком.
печеня з індичатини - фото крок 3
3. Цибуля і моркву подрібнюємо. Щоб було швидше, - закидаємо цибулю до індички, а морква, - до грибів, чи навпаки. roza_ker, поки цибуля не стане прозорим, а морква - м'якої.
печеня з індичатини - фото крок 4
4. На дно горщиків наливаємо трохи води або бульйону. Далі - шар картоплі. Його ми трохи посолити. Далі викладаємо шарами вміст сковорідок.
печеня з індичатини - фото крок 5
5. І заливаємо зверху сметаною (по 1 ст.Л. На горщик). І ще трохи по краях доливаємо води. Тушкуємо під кришкою 40 хвилин при 180 градусах в духовці, а якщо картопля все ще буде сирої, - то і довше.
печеня з індичатини - фото крок 6
6. Подаємо до столу, попередньо перемішавши вміст кожного горщика. Посипаємо зеленню і подаємо прямо не виймаючи з горщика!

Схожі рецепти