Печеня з індичатини
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ідеального індичого жаркого. Таке ароматне блюдо в горщиках відразу ж своїм дивовижним ароматом скликає всіх до столу! А вже як смачно, - словами не передати! Спробуйте, смачно!
Ділюся з вами простим рецептом печені з індичатини! Виходить дуже ситне, але в той же час і ніжне блюдо, аромат якого, як уже згадувалося, збиває з ніг просто відразу ж! У мене навіть в під'їзді на майданчику перед квартирою пахло! думав, що і сусіди прибіжать пробувати! словом, рекомендую настійно приготувати!
- Індичка (філе) - 4 штуки (тут і далі - розраховуйте на кількість горщиків)
- Картопля - 8 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Гриби - 200 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. Обсмажити для початку все гриби на рослинній олії. Якщо у вас великі - поріжте на шматочки. Солимо і перчимо до смаку.
2. Поруч ставимо ще одну сковорідку, на ній ми обсмажити індичку. Сіль і спеції - за смаком.
3. Цибуля і моркву подрібнюємо. Щоб було швидше, - закидаємо цибулю до індички, а морква, - до грибів, чи навпаки. roza_ker, поки цибуля не стане прозорим, а морква - м'якої.
4. На дно горщиків наливаємо трохи води або бульйону. Далі - шар картоплі. Його ми трохи посолити. Далі викладаємо шарами вміст сковорідок.
5. І заливаємо зверху сметаною (по 1 ст.Л. На горщик). І ще трохи по краях доливаємо води. Тушкуємо під кришкою 40 хвилин при 180 градусах в духовці, а якщо картопля все ще буде сирої, - то і довше.
6. Подаємо до столу, попередньо перемішавши вміст кожного горщика. Посипаємо зеленню і подаємо прямо не виймаючи з горщика!