Котлети по-голландськи
(покроковий рецепт з фото)
Смачні котлетки з незвичайною добавкою зможуть урізноманітнити ваш обід або вечерю. А що це за добавочка дізнаєтеся з рецепта. Заходьте!
Ці котлети можна робити з будь-якого м'ясного фаршу, але до яловичому раджу додати трохи рослинного масла, для м'якості. Зазвичай у цибулі-порею зелену частину не використовують, але не в цьому рецепті. Якщо боїтеся, що він буде жестковатий, трохи тушкуйте його з маслом. Смачного!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 75 грам
- Лук-пориста - 100 грам (зелена частина)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Змішайте фарш, яйце, молоко, дрібно різаний лук і тертий сир. Посоліть і перемішайте.
Сформуйте котлети і обваляйте в сухарях.
Обсмажте на гарячій сковороді на повільному вогні протягом десяти хвилин з кожного боку.
Подавайте відразу.
Смачного!