Оселедець по-голландськи
(покроковий рецепт з фото)
Просто чудова закуска на всі випадки життя! Рекомендую не тільки записати, але і поділитися з друзями рецептом оселедця по-голландськи.
Для приготування оселедця по-голландськи нам знадобиться баночка півлітрова, спеції, наприклад, перець духмяний горошком. Оселедець повинна бути свіжою. Дивимося далі рецепт.
- Оселедець - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Морквина - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
Приготуйте інгредієнти.
Тонко ріжемо кільцями моркву і цибулю.
І лимон.
Обробляє рибу.
Видаліть шкірку, все плавники і кістки.
Ріжемо на порційні шматочки.
Далі потрібно розкласти всі інгредієнти по банках. На дно покладіть цибулю, морква, пару горошин перцю і лавровий листочок, гурток лимона.
Після цього покладіть ряд оселедця, додайте дрібку солі і половинку чайної ложки цукру.
Тепер все ряди можна повторити заново, поки не заповниться баночка. Все необхідно як слід утрамбувати, завершити потрібно поруч овочів і шматочком лимона.
Щільно закрийте банки і відправте їх на 2-3 дня в холодильник. Два рази на день баночки потрібно перевертати.
Ось така оселедець по-голландськи. Смачного!