Котлети по-британськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Котлети по-британськи - чудові соковиті котлети, які ви можете приготувати на сімейний обід або вечерю. Уявляю докладний рецепт. Успіхів у приготуванні!
Опис приготування:
Котлети по-британськи - відмінне блюдо для обіду. Пюре і відварені овочі - прекрасний гарнір для котлети. Робити котлети зовсім нескладно, головне, щоб вони не розвалилися на сковороді. Вимішувати фарш довго не треба. Котлети обсмажуються на сильному вогні до золотистого кольору з двох сторін. Я завжди складаю обсмажені котлети в гусятницю і пропарюють їх на невеликому вогні. Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Червоний перець - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Worcestershire соус - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
Цибуля натерти на тертці.
До фаршу додати яйце, цибуля і часник, спеції.
Добре змішайте фарш.
Сформуйте котлетки.
Котлети обсмажте в сковороді.
Додати соус і протушкувати котлети на повільному вогні.
Смачного!