Королівська закуска на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Королівська закуска на Новий рік - це маленькі млинчики з копченою сьомгою і ікрою. З розмахом, по російськи, красиво! Чорну ікру можна замінити на штучну, звичайно. Вийде все одно ефектно!
Як приготувати королівську закуску на Новий рік?
1. Приготуйте тісто для млинців. У мисці змішайте сметану, молоко і яйця. Збийте вінчиком.
2. В іншій мисці (побільше) змішайте борошно і пекарський порошок, в центрі ложкою зробіть поглиблення.
3. Яєчно-молочну суміш вилийте в поглиблення і замішати тісто. Заважайте, поки не отримаєте однорідну масу без грудочок.
4. Сковороду нагрійте і змастіть вершковим маслом. Ложкою сформуйте маленькі млинчики. Випікайте з двох сторін до готовності.
5. Готові млинці злегка остудіть. Сьомгу наріжте тонкими пластами.
6. На млинець викладіть трохи вершкового сиру, потім скрутіть пласт сьомги, зверху викладіть ложечку ікри.
Приємного апетиту і багатого Нового року!
Королівська закуска на Новий рік готова!
- Молоко - 100 мілілітрів
- Крем - 50 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 135 грам
- Пекарський порошок - 3/4 чайних ложки
- Копчена сьомга - 300 грам
- Вершковий сир - 200 грам
- Ікра - 50 грам (справжня або штучна)
1. Приготуйте тісто для млинців. У мисці змішайте сметану, молоко і яйця. Збийте вінчиком.
2. В іншій мисці (побільше) змішайте борошно і пекарський порошок, в центрі ложкою зробіть поглиблення.
3. Яєчно-молочну суміш вилийте в поглиблення і замішати тісто. Заважайте, поки не отримаєте однорідну масу без грудочок.
4. Сковороду нагрійте і змастіть вершковим маслом. Ложкою сформуйте маленькі млинчики. Випікайте з двох сторін до готовності.
5. Готові млинці злегка остудіть. Сьомгу наріжте тонкими пластами.
6. На млинець викладіть трохи вершкового сиру, потім скрутіть пласт сьомги, зверху викладіть ложечку ікри.
Приємного апетиту і багатого Нового року!
Королівська закуска на Новий рік готова!