Закуска на Новий рік Кабана
(покроковий рецепт з фото)
Вже зовсім скоро настане 2019 рік і я пропоную вам для святкового столу приготувати закуску на Новий рік Кабана з печінки з начинкою з сиру, оформленої у вигляді кабанчика. Гості будуть задоволені!
Печінка для цього рецепта підійде абсолютно будь-яка, у мене в цей раз ніжна куряча. Якщо підготувати всі інгредієнти заздалегідь, то приготування не забере багато часу і сил. Закуска виходить смачна, ситна і неодмінно сподобається вашим гостям і близьким. Поєднання інгредієнтів дуже вдале, а святкова подача зробить блюдо гідною прикрасою будь-якого новорічного столу.
- Яйце - 3 штуки (варені)
- Печінка - 150 грам (варена)
- Крупа гречана - 3 Ст. Ложки (готова)
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Сир твердий - 50 грам
- Морква - 0, 5 штуки (варена для прикраси)
- Чай - 2 штуки (в пакетиках)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Відваріть заздалегідь гречку до готовності в підсоленій воді. Зваріть морква, печінку і яйця круто.
Яйця очистіть, розріжте навпіл і видаліть жовток. Заваріть міцний чай і прямо в гарячий опустіть половинки яєць, щоб вони придбали коричневий колір. Чим довше їх тримати, тим більш насиченим буде готовий колір.
Жовтки складіть в глибоку миску або тарілку.
Добавьте вареную гречку.
Печінка натріть на дрібній тертці і додайте до жовтків і гречці.
Додайте сюди ж приблизно 20 г. Тертого дрібно сиру, пропущений через прес часник, подрібнену зелень, майонез, сіль і перець за смаком. Добре все перемішайте.
Білки яєць дістаньте і обсушити.
Покладіть в виїмку для жовтка по маленькому шматочку сиру.
Зверху з гіркою покладіть печінкову масу.
З моркви зробіть за бажанням вушка, п'ятачки і хвостики. З перцю горошком зробіть очі.
Закуска на Новий рік Кабана готова. Смачного!